مصرف ماهی سالمون | آشنایی با مصرف ماهی سالمون و خواص ماهی سالمون

[ad_1]

مصرف ماهی سالمون و فواید آن را را در مقاله زیر بخوانید.
ماهی سالمون سرشار از پروتئین است و دارای مقدار بالای ویتامین‌های گروه B
می باشد. این ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که خوردن آن به شما
توصیه می شود. برای آشنایی بیشتر با مصرف ماهی سالمون با ما در نیک صالحی همراه باشید.

مصرف ماهی سالمون

بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که برای حفظ سلامت قلبی-عروقی حتما غذاهای دریایی بخورید، اما منظورشان غذای کبابی یا
پخته‌ای است که بدون روغن تهیه شده باشد.این نوع طبخ غذاهای دریایی برای افراد مبتلا به دیابت هم فوق‌العاده مفید
است.

مصرف ماهی سالمون

مصرف ماهی سالمون

ماهی سالمون در صدر لیست توصیه‌های متخصصان تغذیه قرار می‌گیرد، چون سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است.
این چربی‌ها به‌عنوان چربی «سالم» شناخته می‌شوند، چون می‌توانند سلامت قلب، پوست، مغز و بسیاری از اندام‌های حیاتی دیگر بدن
را تقویت کنند.

خواص ماهی سالمون

افراد مبتلا به دیابت می‌توانند ماهی سالمون را درون فِر بپزند و از آن لذت ببرند.
متخصصان می‌گویند که گوجه پخته‌شده همراه با آب‌لیموی تازه، بهترین ترکیب غذایی برای خوردن ماهی سالمون است.

گزینه مهم بعدی، میگو است.
از آن‌جایی که میگو در مقایسه با غذاهای دریایی دیگر، حاوی مقدار نسبتا بالایی از کلسترول است، بسیاری از افراد
مبتلا به دیابت از خوردن میگو صرف نظر می‌کنند.

خواص ماهی سالمون

خواص ماهی سالمون و مصرف ماهی سالمون

با این‌حال، متخصصان تغذیه می‌گویند که یک وعده میگو در هفته یا دو وعده از آن در هفته به قلب
شما آسیبی نمی‌رساند و برای رژیم دیابت هم اصلا مضر نیست، خصوصا برای کسانی که رژیم غذایی کم‌چرب دارند.
کلسترول هر ۱۰۰ گرم میگو تقریبا برابر است با کلسترول یک عدد تخم مرغ.
بنابراین درباره مصرف میگو بیش از حد حساسیت به خرج ندهید.

در ادامه بیشتر در مورد مصرف ماهی سالمون بخوانید.

ماهی سالمون

این ماهی در دو نوع وحشی و پرورشی در بازار موجود است. نوع وحشی آن گران‌تر است اما ویتامین‌ها،
مواد معدنی و امگا۳ بیشتری در خود دارد. ماهی سالمون وحشی یکی از گزینه‌های عالی برای جذب امگا ۳ برای بدن می‌باشد.

چرا سالمون بخوریم ؟

ماهی سالمون یکی از مغذی‌ ترین غذاها در جهان است. این ماهی چرب محبوب، سرشار از مواد مغذی، ویتامین‌ها
و مواد معدنی است و می‌تواند عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ های قلبی و علائم افسردگی را کاهش دهد. گوشت
ماهی سالمون بسیار لذیذ است و می‌توان آن را به روش‌های متفاوتی طبخ کرد.

سرشار از اسیدهای چرب امگا۳

سرشار از اسیدهای چرب امگا۳

سالمون منبعی غنی از پروتئین

ماهی سالمون سرشار از پروتئین باکیفیت است. پروتئین نیز مانند چربی‌ های امگا۳ ماده‌ای مغذی و ضروری
است که باید از رژیم‌ غذایی دریافت شود.

پروتئین کارکردهای مهمی در بدن دارد، مثلا پس از هر آسیب‌دیدگی به بهبود بدن کمک می‌کند، از استخوان‌ها
محافظت می‌کند و توده‌ ی عضلانی را درطول کاهش وزن و فرایند پیری حفظ می‌کند.

سالمون کمک به حفظ سلامت مغز

مطالعات نشان می‌دهند که اضافه کردن ماهی سالمون به رژیم‌ غذایی، به بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند.
مصرف ماهی‌های چرب و روغن ماهی موجب کاهش علائم افسردگی، حفاظت از سلامت مغز جنین در
دوران بارداری، کاهش اضطراب، آهسته شدن روند از دست دادن حافظه در اثر بالا رفتن سن و کاهش خطر

ابتلا به زوال عقل می‌شود.در مطالعه‌ای که روی افراد ۶۵‌ساله و مسن‌تر انجام گرفت، مشخص شد که
استفاده‌ دست‌کم ۲ بار در هفته از ماهی‌های چرب، موجب کاهش مشکلات حافظه‌ مرتبط با سن می‌شود.

سالمون کمک به حفظ سلامت مغز

سالمون کمک به حفظ سلامت مغز

سلامتیسم، d-towzin، دلگرم، الف

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *