موادغذایی برای کاهش چربی خون

[ad_1]

افزایش سطح چربی خون یعنی افزایش تری گلیسیرید و کلسترول خون که می تواند موجب بیماری های قلبی ،سکته قلبی و مغزی شود.لازم است با فعالیت بدنی کافی و رعایت رژیم غذایی مناسب چربی خون خود را کنترل نمود بد نیست در ادامه همراه با نیک صالحی شوید با موادغذایی برای کاهش چربی خون را بشناسید.

موادغذایی برای کاهش چربی خون

شما می توانید با پرهیز از خوردن موادغذایی که باعث افزایش کلسترول می شوند، کلسـترول خود را درحالت تعادل ونرمال
نگه دارید.
موادغذایی که باعث جلوگیری از افزایش کلسترول می شوند عبارتنــــــــداز: بادام ،عصاره دانه انگور وعصاره برنج قرمز.
عصاره برنج قرمز یکی ازجدیدترین روش های کاهش کلسترول است.
مطالعات انجـــــام شده دردانشــــگاه پنسیلوانیا سال ۲۰۱۰ نشان می دهند که این عصاره طبیعی می تواند از افزایش کلسترول جلوگیری
نماید.

دراین تحقـیقات ۶۰ نفرشرکت کننده وجودداشت که دارای کلسترول بالایی بودند.
برای ۳۰ نفرازشرکت کننده ها، یک رژیم غذایی خاص به همراه عــــــصاره برنج قرمز در نظرگرفته شد.
شرکت کننده های باقیمانده از یک شبه دارو و رژیم غذایی مشابه استفاده نمودند.
بعداز۲۴ هفته مشخـص گردید که افراد مصرف کننده عصاره برنج قرمز،۲۵ تا ۳۵ درصد کاهش درکلســــــترول LDL داشتند.چون این مکمل
غذایی طبــــــیعی یک روش جدید محسوب می شود، شما باید قبل ازخوردن آن با پزشک خود مشورت نمایید.

موادغذایی برای کاهش چربی خون

سبزیجات

بادام

بادام نقش چشمگیری را درکاهش کلســـترول ایفا می نماید.

یونانی های قدیم راز آن را می دانستند.
درآن زمان، بادام یک آجیل معروف یونانی محسوب می شد.
امروزه محقـــــقان متوجه شده اند که بادام نقش موثری را درسالم بودن قلب ایفا می نماید و به همین علت،
باید آن را به عنوان یک ماده غذایی اصلی در رژیم غذایی خود گنــــجاند.
بادام حاوی چربی اشباع نشده بالایی است و می تواند باعث کاهش LDL یا کلسترول بد، بدون آنکه اختلالی درسطوح
HDL یا کلسترول خوب ایجاد نماید، شود.
شما می توانید برای شروع از بادام استفاده کنید .

عصاره دانه انگور

عصاره دانه انگور، یکی دیگر از مواد غـــذایی است که باعث کاهش کلسترول می شود.
خود انگور، از هزاران سال پیش به عنوان یک ماده غذایی موثر و مقوی شناخته شده است.انگـــور حاوی مواد شیمیایی
خاصی است.
این مواد شیمیایی درحقیقت به عنوان آنتی اکسیدان درنظرگرفته می شوند.علاوه برخاصیت کاهش دهندگی کلسترول ، باعث سالم نگه داشتن
قلب نیزمی گردند.
تحقیقات انجام شده نشــان می دهند که عصاره دانه انگور، عصاره برنج قرمزو بادام نقش مهمی رادرکاهش کلسترول ایفا می
نمایند.

بد نیست سایر موادغذایی برای کاهش چربی خون را بدانید

۱– برنج به شکل کته و بدون روغن طبخ شده و سپس در خاتمه پخت به آن روغن اضافه شود که اگر از انواع مایع باشد بهتر است.

۲ – طبخ انواع غذاها به شکل آب پز، بخارپز یا در ماکروویو بدون نیاز به سرخ کردن صورت‌گیرد.

۳ – گنجاندن سبزی‌ها و میوه‌های تازه به مقدار زیاد در برنامه غذایی روزانه (کرفس، لوبیاسبز، هویج، مارچوبه، بروکلی، کدو و…

۴ – مصرف روزانه ۲/۱ لیوان هویج رنده شده در روز.

۵ – مصرف روزانه یک عدد سیب با پوست، خصوصا در افراد با کلسترول بالا.

۶ – استفاده از ادویه مفید زرد چوبه به میزان متعادل تحقیقات جدید حاکی از این است که زردچوبه حاوی ماده مفید کورکومین است و در کاهش کلسترول و گرفتگی عروق بسیار کارآمد است.

۷ – مصرف مایعات فراوان به میزان ۷- ۸ لیوان آب سالم و گوارا در روز.

۸ – پیاده روی سه بار در هفته و هر دفعه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه.

موادغذایی برای کاهش چربی خون

ویتامین سی

۹ – مصرف منابع ویتامین c مثل: گوجه فرنگی، لیمو ترش، جعفری، توت فرنگی، فلفل دلمه و مرکبات و سبزی های تازه.

۱۰– استفاده حداقل ۲ بار در هفته از ماهی به علت داشتن اسید‌های چرب و امگا ۳ و دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی.

۱۱ – استفاده از کدو و شوید با ماست های کم چرب به عنوان میان وعده.

مجله سلامتی دکتر کرمانی – سلامت

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *