غذا برای کم خونی | موادغذایی موثر و مفید برای درمان کم خونی را بشناسید

[ad_1]

کم خونی زمانی رخ می دهد که گلبول های سفید و سالم به میزان کافی در بدن وجود نداشته باشد از مشکلات کم خونی میتوان به تنگی نفس،درد قفسه سینه،سرگیجه،خستگی شدید و …اشاره نمود.لازم است افرادی که دارای کم خونی هستند از مواد غذایی خون ساز استفاده نماید در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره غذا برای کم خونی بیشتر بخوانید

غذا برای کم خونی

افرادی که کم خونی دارند از چه خوراک هایی باید استفاده کنند چه نوع مواد غذایی برای آن ها مفید
است در ادامه راهنمایی های غذایی برای این افراد داریم.

یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده از ظروف تفلون و آلومینیوم برای طبخ غذا تاثیر زیادی بر کم خونی افراد
دارد.،جعفر طاهرزاده گفت: کم خونی به خصوص از نوع فقر آهن، عارضه ای است که باید برای رفع آن برنامه
ریزی شود.

وی افزود: در برخی از کم خونی ها مانند بدخیمی ها، اختلالات پلاکتی وجود دارد که درمان آن نیازمند انجام
آزمایشات متعدد و نسخه پزشک معالج است.

این متخصص طب سنتی با توصیه ای به افرادی که مبتلا به کم خونی هستند اظهارکرد: این افراد می توانند
هر شب مقداری مویز را در سرکه انگور خیسانده و پس از خارج کردن آن ها و خشک شدنشان، آنها
را مصرف کنند.

وی ادامه داد: این بیماران می توانند از شربت سرکه شیره و یا تخم ‌شربتی، کاسنی، کرفس، شوید، سیاه دانه،
رازیانه و هویج به همراه عسل استفاده کنند و مصرف شربت نیز باید نیم ساعت قبل از صرف غذا و
به همراه سایر عرقیات گیاهی باشد.

طاهرزاده با اشاره به بهترین غذا برای بیماران مبتلا به کم خونی خاطرنشان کرد: بهترین غذا برای این افراد، مخلوط
راسته گوسفند به همراه زردچوبه و پیاز است و این افراد باید از خوردن غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنند.

این متخصص طب سنتی با معرفی یک معجون برای افراد دارای کم خونی اذعان کرد: مصرف یک لیوان شیر به
همراه شیره انگور و بادام، معجونی است که به اصلاح کم‌ خونی افراد کمک می کند.

وی تاکید کرد: افرادی که مبتلا به کم خونی هستند از ظروف آلومینیومی و تفلون برای طبخ غذا استفاده نکنند.

غذا برای کم خونی

موادغذایی مناسب برای کم خونی

بد نیست بهترین مواد غذایی برای کم‌خونی را بشناسید

دنبال کردن یک رژیم سرشار از این مواد مغذی برای بیماران مبتلا به کم خونی منطقی به نظر می‌رسد. متاسفانه، یکی از بهترین مواد غذایی برای بیماران مبتلا به کم خونی یکی از نامطمئن‌ترین نمونه‌ها نیز محسوب می شود: جگر.

جگر گاو یا مرغ دارای سطوح چشمگیر آهن و ویتامین B۱۲ است. طی یک مطالعه، بسیاری از بیماران مبتلا به کم خونی که چند وعده جگر و پیاز را به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه کرده بودند، فواید چشمگیر آن در بهبود خلق و خو و سطوح انرژی را گزارش کردند.

از دیگر مواد غذایی سرشار از آهن و/یا ویتامین B۱۲ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– گوشت گاو تغذیه شده با علف

– گوشت گوسفند تغذیه شده با علف

– بوقلمون

– صدف چروک

– صدف دو کفه ای

– مرغ

– صدف سیاه

از منابع غیر گوشتی و غذای دریایی آهن یا ویتامین B۱۲ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– کیل

– اسفناج

– چغندر سوئیسی

– دانه های کدو تنبل

– بروکلی

غذا برای کم خونی

موادغذایی مناسب برای کم خونی

در شرایطی که سبزی های برگدار تیره برای بیماران مبتلا به کم خونی مفید هستند، اما محتوای آهن و ویتامین B۱۲ آنها قابل مقایسه با همتایان گوشتی خود نیست. بر همین اساس، افرادی که رژیم های غذایی گیاهخواری یا وگان را دنبال می کنند در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به کم خونی قرار دارند.

هر فردی که قصد دارد یک رژیم گیاهی را آغاز کند یا در حال مصرف آن است باید با یک متخصص سلامت درباره روش های موثر پرهیز از کم خونی صحبت کند.

میزان -دنیای اقتصاد

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *