ادویه های خوش عطر | ادویه های خوش طعم و خوش عطر را بشناسید

[ad_1]

ادویه ها مهمترین بخش هر غذایی می باشد.خوشمزه ترین غذاها اگر بدون ادویه مناسب پخته شوند می توانند بسیار بی طعم و مزه شوند.بنابراین هر شخصی که غذا میپزد باید انواع ادویه ها را بشناسد و در زمان درست از آن ها استفاده نماید.در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا ادویه های خوش عطر و طعم را بشناسید.

ادویه های خوش عطر

در این مقاله قصد داریم هفت ادویه‌ی مفید را معرفی کنیم که علائم برخی از بیماری‌ها را بهبود بخشیده و
برخی از مشکلات جزئی که در سلامتی ما ایجاد می‌شود را درمان می‌کند.
پس این ۷ ادویه را دریابید!

دارچین

دارچین یکی از قدیمی‌ترین ادویه های موجود است.
۲۵۰۰ سال پیش مصری‌ها از این ادویه برای مومیایی کردن مرده‌هایشان استفاده می‌کردند.
دارچین خواص فوق‌العاده‌ای دارد.

در طب سنتی، این ادویه به عنوان شربت خلط آور گرم در نظر گرفته می‌شد، برای همین از آن برای
بهبود حالت احتقان، التهاب ریه‌ها و همچنین برای درمان آب ریزش بینی استفاده می‌شده است.

اگر می‌خواهید خواص دارچین چند برابر شود یک عدد چوب دارچین را به جوشانده‌ی زنجبیل اضافه کرده و میل کنید.
می‌توانید از پودر دارچین در تهیه‌ی غذاهایتان استفاده کنید.

روی کیک‌ها و شیرینی‌جات دارچین بپاشید و به هر بهانه‌ای از خواص آن استفاده کنید.
البته به این بهانه در مصرف شیرینی‌جات زیاده‌روی نکنید.

چوب میخک یکی از ادویه های خوش عطر

چوب میخک ریشه‌ی اندونزیایی دارد.
در زمان‌های قدیم چینی‌ها برای خوشبو شدن دهانشان از آن استفاده می‌کردند.
چوب میخک حاوی میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان می‌باشد.
از چوب میخک می‌توان برای تسکین دندان درد و رفع نفخ معده استفاده کرد.

اگر معده‌تان نسبت به میوه حساس است و نمی‌توانید به راحتی میوه بخورید کمپوت میوه درست کنید.
برای این که کمپوت‌تان هم خوشمزه باشد و هم هضم میوه ها راحت‌تر باشد یک نوک انگشت از این ادویه
به آن اضافه کنید.

پاپریکا

مردان کریستف کلمب پاپریکا را در مکزیک کشف کردند و پای این گیاه به اسپانیا رسید.
اسپانیایی‌ها نیز آن‌را آسیاب کرده و به پای ثابت آشپزی اسپانیایی تبدیلش کردند.
پاپریکا طعم‌های مختلفی از ملایم تا تند دارد.

این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه بتاکاروتن، کاپسانتین، کرستین و لوتئولین می‌باشد.
می‌توانید یک قاشق چای‌خوری پاپریکا، یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه آسیاب شده و ۲ قاشق چای‌خوری گلپر خشک را
با هم مخلوط کرده و برای خوش طعم کردن ماهی یا گوشت‌های کبابی‌تان استفاده کنید.

خواص زردچوبه

در کشور هند آمار مبتلایان به سرطان روده از همه‌ی کشورهای دیگر پایین‌تر است به خاطر این که هندی‌ها از
مشتریان دائم زرد چوبه‌اند.
در سال‌های گذشته محققان علاقه‌ی زیادی به یکی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در زردچوبه به نام curcumine نشان داده و پژوهش‌های
زیادی را در خصوص آن انجام دادند.
نتایج این پژوهش‌ها نشان می‌دهد که این آنتی اکسیدان خاصیت ضدالتهابی دارد، ضد باکتری، ضد ویروس و ضد سرطان است.
در طب سنتی هند از زردچوبه استفاده های دارویی زیادی می‌شود.
در تایلند و چین نیز برای درمان بسیاری از مشکلات سلامتی از این ادویه‌ی استفاده می‌کنند.

توصیه می‌کنیم برای بهره گرفتن از خواص آنتی‌اکسیدانی قوی از ادویه های خوش عطر مانند زردچوبه حتماً از آن استفاده کنید.
فلفل چیلی فلفل چیلی و فلفل کاین در سال‌های ۱۸۰۰ میلادی مردم برای گرم کردن بدنشان و برای بهبود بیماری‌هایشان
به میزان زیادی از این فلفل‌ها استفاده می‌کردند.

اما در روزگار ما مردم خیلی نمی‌توانند طعم بسیار تند این فلفل‌ها را تحمل کنند برای همین از این ادویههای
تند به میزان معقول‌تری استفاده می‌کنند.

میزان کم این ادویههای تند باعث بهبود جریان خون شده و مخاط، سینوس‌ها و مجاری تنفسی را تمیز می‌کند.
طعم تند فلفل چیلی و فلفل‌های دیگر مدیون وجود ماده‌ای به نام کاپسایسین است.
این ماده فواید زیادی روی سلامت ما دارد.

به ویژه این که خواص ضد سرطانی آن به اثبات رسیده است.
می‌توانید در سوپ یا روی نیمرو و غذاهای دیگر فلفل کاین بریزید.
البته حواستان باشد که در استفاده از این فلفل‌های تند زیاده‌روی نکنید.

هر ماده‌ی غذایی اگر به میزان معقولی مصرف شود مفید است.

رازیانه در غذا

در رم باستان، مردم جشن‌ها و مهمانی‌هایشان را با خوردن کیک‌هایی به پایان می‌رساندند که با رازیانه معطر شده بود
به خاطر این که رازیانه به هضم غذا کمک کرده و دهان را خوشبو می‌کند.
متخصصان معتقدند که رازیانه خواصی دارد که می‌تواند نفخ و قولنج را از بین ببرد.

رازیانه معطر، هضم کننده‌ی غذا، ضدتهوع، بادشکن و برطرف کننده‌ی نفخ است.
در صورت سرماخوردگی و سرفه نیز می‌توان از آن به عنوان خلط آور استفاده کرد.

سوپ‌ها و حبوباتتان را با رازیانه معطر کنید.
می‌توانید دم کرده‌ی آن‌را نیز تهیه کنید.
قبل از شام و یا زمانی که دچار نفخ شدید یک فنجان از این دم کرده میل کنید.رازیانه جز ادویه های خوش عطر می باشد.

زنجبیل

زنجبیل کاربردهای فراوانی دارد: برای مقابله با حالت تهوع و مشکلات دیگر دستگاه گوارش و همچنین برای درمان سرفه و
سرماخوردگی از زنجبیل استفاده می‌کنند.
به محض اینکه اولین علائم سرماخوردگی را مشاهده کردید یک تکه‌ی حدود ۱ سانتی‌متری از رزوم زنجبیل را بسابید.
در یک فنجان ریخته و آن‌را با آب جوش پر کنید.
اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه دم بکشد و سپس میل کنید.
اگر دوست داشته باشید می‌توانید آب لیموترش و مقداری عسل نیز به آن اضافه کنید.

بد نیست سایر ادویه های خوش طعم را بشناسید

آویشن و عطر بی نظیر آن در غذا:

این ادویه از خانواده گیاهان نعنانیان ، خوشبو و با طعم عالی هست که در گوشت ، مرغ و ماهی به همراه لیمو مصرف می شود و برای غذاهای سوخاری مناسب است. انواع مختلفی از آویشن های وحشی تا باغی و پرورشی وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید.

آویشن سرشار از آنتی اکسیدان است و با رادیکال های آزاد بدن که سرطان زا است مقابله می کند و در ضمن باعث نابودی باکتریها و قارچ های مضر در بدن می شود.

ادویه کاری:

این ادویه از ادویه های خوش عطر و محبوبی است که در رستوران ها و آشپزخانه منازل کاربرد زیادی دارد و در غذا ها و سالاد استفاده می شود و طعم خوبی به آنها می دهد.
این ادویه چون ترکیبی از خیلی از ادویه جات است خواص طعم دهندگی خیلی خوبی را به غذا ها می بخشد و با وجود مواد مغذی فراوان برای بدن انسان مفید و در پیشگیری از بیماریهای سرطانی و التهابی هم موثر است.

تبیان -بوبارد

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *