فواید ویتامین سی | همه چیز را درباره ویتامین سی و خواص آن را بدانید

[ad_1]

ویتامین سی جز ویتامین های محلول در آب است و بدن قابلیت تولید آن را ندارد و نیاز است از موادغذایی سرشار از ویتامین سی استفاده نمایید این ویتامین با خاصیت آنتی اکسیدانی خود در پیشگیری از بیماریهای سرطانی بسیار موثر است در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا با فواید ویتامین سی  آشنا شوید.

فواید ویتامین سی

ویتامین سی چه فواید و خواصی دارد و چه تاثیراتی روی بدن ما می تواند بگذارد محققین به تازگی تاثیرات
مفید آن را بر سلولهای سرطانزا گزارش داده اند چون در سلامت جسمی ما تاثیرات مفیدی دارند مصرف آن را
توصیه می کنند.حدود ۵۰درصد از این موارد سرطان روده بزرگ شامل جهش در ژنهای KRAS و BRAF می‌باشد.
این شکل بیماری تهاجمی‌تر است و به خوبی به درمان‌های فعلی یا شیمی درمانی پاسخ نمی‌دهد.

ویتامین سی عموما به علت اثر آنتی اکسیدانی آن به بهبود سلامتی کمک می‌کند، که آسیب‌های سلولی را را به
تاخیر می‌اندازد یا از آن جلوگیری می‌کند.یک تیم تحقیقاتی از دانشکده پزشکی ویل کورنل در نیویورک کشف کرد که KRAS
و BRAF باعث ایجاد سرطان کورکتال می‌گردند.
دوز بالای ویتامین سی باعث اکسیداسیون سلول‌های سرطانی شده و در نتیجه تاثیر مثبتی بر سلامتی بیماران می‌گذارد.

آن‌ها با کشت سلول‌های موش دریافتند، میزان بالای ویتامین سی معادل حدود ۳۰۰ پرتقال با جلوگیری در جهش BRAF وKRAS
موجب اختلال رشد تومورهای کولورکتال می‌گردد.آن‌ها اکنون امیدوار هستند که این یافته‌ها می‌تواند موجب پیشرفت و توسعه روش‌های درمانی جدید
گردد و دیدگاه‌های جدید و مهمی که تاثیر مثبت بر این درمان‌ها دارد ارائه دهد.در یک محیط غنی از اکسیژن
مانند رگ‌های انسان بخشی از ویتامین C به نام آسکوربیک اسید اکسیده شده و به یک ترکیب جدید به نام
دهیدرو آسکوربیک اسید DHA تبدیل می‌شود.

پرتقال سرشار از ویتامین سی

ویتامین سی و خاصیت ضدسرطانی

مطالعات حاضر نشان می‌دهد که DHA به عنوان یک اسب تروا عمل می‌کند.
هنگامی که انتی اکسیدان‌های طبیعی در سلول‌های سرطانی برای تبدیل DHA به اسید اسکوربیک در تلاش هستند.
در اثر خالی شدن آنتی اکسیدان سلول‌های سرطانی در اثر استرس اکسیداتیو می‌میرند.جهش سلول‌های BRAF و KRAS اکسیژن فعال بیشتری
از سلول‌های طبیعی تولید می‌کنند این سلول‌ها به منظور زنده ماندن نیاز به آنتی اکسیدان بیشتری دارند به همین سبب
این سلول‌های سرطانی نسبت به DHA آسیب پذیر هستند.

این مححق بیان می‌کند از ویتامین سی نمی‌توان خودسرانه برای درمان سرطان خود استفاده کرد بلکه محققین خوشبین هستند که
یک مکانسیم و راه کار برای درمان سرطان روده بزرگ با استفاده از ویتامین سی با ایجاد اختلال در جهش
KRASو BRAF یافته‌اند.با این حال تحقیقات بیشتری در زمینه ویژگی‌های و تاثیرات ویتامین سی نه تنها به عنوان آنتی اکسیدان
بلکه تاثیر دوز بالای ویتامین سی بر سلول‌ها و سیستم ایمنی بدن نیاز است.

بد نیست سایر فواید ویتامین سی را بدانید

مصرف کافی ویتامین سی به فرد در مشکلاتی از جمله موارد زیر کمک می‌کند:

۱) سرماخوردگی: ویتامین سی با تقویت سیستم ایمنی بدن شدت حملات سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می‌دهد. این ویتامین اثرات رایج سرماخوردگی از جمله التهاب و آبریزش بینی را کاهش می‌دهد. ویتامین سی نه تنها آلرژی ناشی از سرماخوردگی را کنترل می‌کند بلکه مدت سرماخوردگی را نیز کوتاه می‌کند. واقعیت شناخته شده این است که ویتامین سی ایمنی بدن فرد را بالا می‌برد.

۲) فشار خون بالا: اگر با فشار خون بالا درگیر هستید، پس غذا‌های سرشار از ویتامین سی می‌تواند برای شما بسیار کارساز باشد. با مصرف منظم ویتامین سی می‌توان بروز فشار خون غیرطبیعی را کاهش داد.

۳) استرس و ویتامین سی

به لطف دنیای پرتنشی که در آن زندگی می‌کنیم، استرس یکی از رایج‌ترین مشکلات افراد است. ویتامین سی در مقابله با شاخص‌های معمولی استرس جسمی و عاطفی کمک زیادی می‌کند. همچنین سطح هورمون‌های استرس را کاهش می‌دهد.

ویتامین سی

۴) متابولیسم چربی: چربی شکمی، بافت چربی اطراف یا داخل حفره شکمی است. برای متابولیسم مناسب چربی مصرف منظم ویتامین سی ضروری است. ویتامین سی به تقویت متابولیسم شما کمک کرده و بنابراین وزن شما را کنترل می‌کند.

۵) تولید کلاژن: کلاژن ماده‌ای است که به طور طبیعی توسط بدن تولید می‌شود. با این حال با افزایش سن افراد، تولید این ماده کاهش می‌یابد. ویتامین سی نقش مهمی در تولید کلاژن دارد که باعث کاهش چین و چروک و علائم و نشانه‌های پیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *