عوارض مصرف سس گوجه | مضرات سس کچاپ یا سس قرمز را بدانید

[ad_1]

یکی از چاشنی هایی که بسیار مورد مصرف قرار می گیرد سس گوجه یا کچاپ می باشد که معمولا با غذاهای فست فودی مصرف می شود اما آیا از مضرات این نوع سس ها آگاه می باشید بد نیست در ادامه همراه با Niksalehi شوید تا درباره عوارض مصرف سس گوجه بیشتر بخوانید.

عوارض مصرف سس گوجه

سس گوجه هاینز

“غیرمجاز” بودن محصولاتی که سازمان غذا و دارو هر ماه فهرست آنها را اعلام می کند، برای عموم مردم ناسالم
و غیربهداشتی تلقی می شود.
اما محصولات غیر بهداشتی تنها بخشی از غیرمجازهای سازمان غذا و دارو هستند.
این محصولات که عموما داخلی هستند، شرایط تولید یا عرضه بهداشتی را ندارند، با مواد اولیه نامناسب تهیه می شوند
یا محصولی که ارائه می کنند، مطابق با ادعایی که تولید کننده داشته نیست.

سس گوجه فرنگی هاینز دارای مقدار کمی فیبر و پروتئین است و با کاهش گوجه فرنگی که حاوی لیکوپن طبیعی
است وجایگزین کردن لیکوپن میکروسکوپی گزینه خوبی برای تغذیه به شمار نمی آید.

متخصصان علوم تغذیه هشدار می دهند مصرف این نوع سس گوجه فرنگی ممکن است بیماری های مانند دیابت، چاقی و
بیماری های قلبی را افزایش دهد.

سس گوجه فرنگی هاینز شامل سرکه مقطر است که حاوی مواد شیمیایی و سموم است و هر قاشق غذاخوری از
این نوع سس گوجه فرنگی حاوی ۴ گرم قند است که این مقدار برای سلامتی می تواند مضر باشد.سس گوجه
فرنگی هاینز حاوی مواد شیمیایی و شکر فراوانی است و هیچ گونه ارزش غذایی را ندارد.

عوارض مصرف سس گوجه

سس قرمز

بد نیست سایر عوارض سس قرمز را بدانید

در حالی که کارشناسان درباره خوردن زیاد سس کچاپ هشدار می‌دهند، اما همچنان این ماده غذایی در نزد بسیاری از مردم محبوب است.

دکتر شریف هاتا مشاور بهداشت عمومی و درمان‌های پیشگیرانه می‌گوید: سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.

او افزود که از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه‌فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است.

این پزشک تاکید کرد: مصرف زیاد سس گوجه‌فرنگی آسیب‌های زیادی به سلامتی وارد می‌کند و تبعاتی از جمله چاقی و دیابت را به دنبال دارد؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است. کچاپ همچنین سلول‌های کبدی را از بین می‌برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

مصرف بیش از حد سس گوجه‌فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می‌شود و کودکان را به بیماری‌های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می‌کند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می‌شود.

دکتر سلام -ایلنا

 

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *