خواص شیرموز | خواص شیرموز و بهترین زمان مصرف شیرموز را بدانید

[ad_1]

برخی تصور می کنند شیرموز باعث افزایش وزن و چاقی می شود در حالیکه چربی موز اندک است. مصرف موز
با شیر،خرما و عسل تاثیری در جذب کلسیم ندارد.شیرموز دارای خواص زیادی است و حاوی مقادیر زیادی از
کلسیم، پتاسیم،فسفر و منیزیم و همچنین ویتامین ب ۱۲ می باشد که موجب بهبود گردش خون می شود و می تواند به عنوان وعده صبحانه
و یا میان وعده مورد استفاده قرار گیرد.شیرموز می تواند در رژیم لاغری شما نیز باشد.با ما هم راه باشید تا در
niksalehi به خواص شیرموز و شیرنارگیل بپردازیم.

خواص شیرموز

اما چرا می گوییم بار میکروبی شیرموز بالاست و نباید بیش از یک روز نگهداری شود و چرا بیشتر شیرنارگیل های موجود در بازار حاوی اسانس است؟

شیرموز در یخچال هم فاسد می شودشیرموز یکی از نوشیدنی های محبوب مردم ژاپن و کره است و یک میان
وعده مغذی و مناسب برای کودکان محسوب می شود، اما احتمال فسادپذیری آن بالاست.
چرا؟

اگرچه بخش خوراکی موز در پوسته خارجی آن حفظ می شود و همچون میوه های بوته ای در تماس
مستقیم با خاک و کود نیست، اما اگر پوست موز شسته نشود و دستان نه چندان تمیز کارگران هم با
پوسته آلوده این میوه در تماس باشد در زمان پوست گیری، آلودگی های ثانویه به بخش خوراکی موز نفوذ کرده
و بافت گوشتی آن را آلوده می کند.

وقتی هم که این میوه با شیر که یک نوشیدنی مغذی است ترکیب شود محیط مناسبی برای تغذیه و رشد
باکتری ها به وجود می آید.

متاسفانه این باکتری ها سرما دوست بوده و در دمای سرد یخچال قدرت رشد داشته و در روند تکثیر خود
در طولانی مدت (بیش از یک روز) سمی بیماری زا ترشح می کند.

این موضوع زمانی دردسرساز می شود که دستگاه های آبمیوه گیری و شکر افزوده شده به این نوشیدنی حاوی بار
میکروبی بالایی باشد.
پس شیرموز را به صورت بهداشتی و خانگی تهیه و بلافاصله نوش جان کنید.

چربی شیرنارگیل بالاست

برخلاف تصور عامه برای تهیه شیرنارگیل از شیره یا همان آب داخل نارگیل استفاده نمی شود.
هم اکنون این محصول را به دو روش تهیه می کنند؛ در یک روش اسانس نارگیل را با شیر و
شکر و البته مقداری نشاسته برای افزایش غلظت و مشتری پسندی آن مخلوط کرده و شیری با طعم نارگیل به
دست می آید.

بیشتر شیرنارگیل های صنعتی و تهیه شده در آبمیوه گیری ها از این نوع است، ولی در روش دوم شیر
و شکر را با نارگیل خرد شده مخلوط کرده و اغلب به صورت خانگی تهیه می شود، اما چرا شیرنارگیل
بدون اسانس کمتر تولید می شود؟

پودر نارگیل بافت سفتی دارد و به دلیل آن که به سختی با شیر
مخلوط می شود طعم و مزه آن مثل شیرهای اسانس دار، قوی و دلچسب نیست.البته این را هم بدانید نارگیل
در مقایسه با سایر میوه ها از نظر تغذیه ای خواص چندانی ندارد و مهم تر آن که به دلیل
دارا بودن میزان بالای اسیدهای چرب اشباع مصرف آن برای مبتلایان به پرفشاری خون و ناراحتی قلبی و کسانی که
کلسترول بالایی دارند، توصیه نمی شود.

روغن نارگیل

روغن موجود در نارگیل به دلیل آن که خصوصیات روغن جامد حیوانی را دارد اغلب
در صنعت برای تهیه سوهان، پیراشکی، بیسکویت، شکلات و برخی دسرها استفاده می شود.
شیره نارگیل هم چربی بالایی دارد و نصف فنجان آن حدود ۲۰۰ کالری انرژی تولید می کند.لازم است بدانید شیرموز و شیرنارگیل هر دو به دلیل دارا بودن طبع گرم برای افراد با مزاج گرم زیان آور بوده و در
صورتی که با نشاسته و شکر زیاد مخلوط شود کالری آن چند برابر می شود.
افزودن نشاسته به این نوع نوشیدنی ها تقلب محسوب می شود.

بد نیست بدانید سایر خواص شیرموز چیست

محمدتقی انوشه متخصص تغذیه گفت: خوردن مخلوط موز به همراه شیر کم چرب نوشیدنی مقوی، کم کالری و سیر کننده برای افرادی است که در رژیم لاغری به سر می برند.

وی ادامه داد: همچنین در برخی افراد به دلیل اینکه به طعم شیر علاقه ای ندارند استفاده از شیر با مخلوط میوه ها خصوصا موز به دلیل خواص بیشمار این دو نوع ماده غذایی توصیه می شود.

انوشه بیان کرد: از خواص خواص شیرموز این است موز فیبر فراوانی دارد و قند موجود در آن (سوربیتول) به انسان احساس سیری می دهد. میزان کالری موجود در شیر موزحداکثر ۱۰۰ تا ۱۲۰ واحد و فاقد چربی و کلسترول است.

این متخصص تغذیه بیان کرد: موز سرشار از ویتامین و پتاسیم است و کلسیم بالای موز و شیر در کنار هم در افراد مبتلا به کمبود کلسیم مفید است، همچنین این دو ماده غذایی تری گلیسیرید پایینی دارند و موجب افزایش قند خون افراد نمی شوند.

وی اظهار داشت: شیر موز ماندگاری کمی دارد زیرا موادی در موز وجود دارد که در صورت آزاد شدن موجب سیاه شدن رنگ آن می شود و شیر و موز هر دو موادی فساد پذیر هستند.

بهترین زمان مصرف شیرموز

انوشه بیان کرد: بهترین زمان مصرف شیر موز به عنوان میان وعده در صبح و عصر است. همچنین در افرادی که در رژیم غذایی هستند استفاده از آن صبح ناشتا به عنوان صبحانه توصیه می شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: استفاده از شیر موز برای تمام افراد مفید است و ممنوعیت ندارد.
مصرف موز در کنار شیر مانع جذب کلسیم موجود در آن نمی شود که از خواص شیرموز است.

وی تصریح کرد:از خواص شیرموز این است که شیر موز یک مخلوط انرژی زا است که کلسیم
موجود در آن موجب کاهش فشار خون می شود، همچنین پتاسیم آن به کارکرد قلب کمک نموده و در افراد مبتلا به فشار خون بسیار مفید است.

انوشه یادآور شد: توصیه می شود که افراد در هنگام مصرف شیر موز از شیرین کننده کمتری استفاده کنند و در افراد دیابتی استفاده از شیر کننده های مصنوعی مخصوص افراد دیابتی در کنار این مخلوط مقوی پیشنهاد می شود.

دکتر من – باشگاه خبرنگاران جوان

]}

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *