خواص موهای ذرت | همه چیز را درباره خاصیت موهای ذرت بدانید


همه ی ما بارها ذرت خورده ایم و پوست و موهای آن را دور ریخته ایم اما جالب است بدانید موهای ذرت نیز مانند دانه های آن دارای خاصیت های زیادی است.بد نیست در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره خواص موهای ذرت و طریقه مصرف آن بیشتر بخوانید.

خواص موهای ذرت

همه افراد با کلاله ذرت یا همان قسمت مو مانند و رشته‌های زیر پوست سبز بلال آشنایی دارند.
احتمالاً شما هم در زمان بچگی آن را همانند موهای سر یک عروسک تصور می‌کردید.
مردم عمدتاً از فواید و خواص دارویی آن بی‌خبرند و هنگام مصرف بلال، کلاله (کاکل) آن را دور می‌اندازند.

موارد زیر شامل برخی از فواید بی‌نظیر کلاله ذرت است:

پیشگیری از سنگ کلیه

در دوران باستان از کلاله ذرت به منظور جلوگیری از سنگ کلیه استفاده می‌شد.
سنگ کلیه در نتیجه انباشته شدن کریستال‌های کوچکی در کلیه ظاهر می‌شود.
مواد موجود در کلاله ذرت باعث به جریان در آمدن کارآمد ادرار و در نتیجه جلوگیری از انباشت این کریستال‌ها
در بدن می‌شود.توجه کنید از این ماده تنها جهت “پیشگیری” از سنگ کلیه استفاده می‌شود و درمان سنگ کلیه مستلزم
مراقبت‌های پزشکی است.

کمک به انعقاد خون

کلاله ذرت دارای ویتامین K است که در انعقاد خون نقش موثری داشته و با کمک به فرآیندهای انعقادی هنگام
جراحت برداشتن بدن باعث خروج خون کمتری از بدن می‌شود.

موهای ذرت

کنترل قند خون از خواص موهای ذرت

بر اساس تحقیقات بسیاری، کلاله ذرت را می‌توان عاملی موثر برای کنترل قند خون در نظر گرفت.به طور دقیق‌تر، مواد
موجود در این قسمت از بلال سطح انسولین را افزایش داده و به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در پانکراس (یعنی
همان محل تولید انسولین) کمک می‌کند.

کنترل کلسترول

کاکل ذرت نقش بسزایی در کنترل کلسترول بدن دارد و با تعدیل مقدار کلسترول باعث جلوگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.

خواص پیشاب‌آوری یا دفع آب

این بخش نادیده‌گرفته شده بلال در دفع مایعات و سموم بدن، جلوگیری از خطرات قلبی و عروقی و عفونت دستگاه
ادراری بسیار مفید است.

نحوه مصرف آن:

کلاله ذرت در حالت اولیه‌اش قابل خوردن نیست و برای این‌که قابل مصرف شود نیاز به یکی از موارد زیر
است:آن را با آب جوش طبخ کنید و از آبلیمو برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید.
اکنون می‌توانید آن را در حالت گرم یا سرد میل کنید.کلاله ذرت را درون شیشه پر از آب ذخیره کنید.
سپس آن را به مدت یک روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آماده خوردن شود.
این ترکیب را هنگام عصر با افزودن عسل به آب میل کنید.

توصیه‌های لازم:

فقط از ذرت‌های ارگانیک استفاده کنید و مطمئن شوید بر روی آن‌ها سمپاشی صورت نگرفته باشد.مصرف بیش از اندازه کلاله
ذرت برای بدن مضر است.
همچنین مصرف آن به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

بد نیست خواص ذرت را بدانید

ذرت Corn که به زبان عامیانه خودمان بلال نامیده میشود یکی از گیاهان مقوی است که جایگاه ویژه ای در تعذیه ایرانیها دارد. بلال و شیربلال در کشورمان طرفداران زیادی دارد دانه های این گیاهان خواص فراوانی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد بلال را معمولا روی اتش میگذارند تا آماده خوردن شود و به قول معروف بلال آتیشی خوشمزه ترین دانه گیاهی میباشد.

ذرت Corn یا بلال منبع خوبی برای تامین ویتامینهای مهم و ضروری بدن نظیر ویتامین ب۱، ویتامین ب۵، ویتامین ث، ویتامین آ و عناصر معدنی ضروری فسفر، منگنز و منیزیم است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در گیاه ذرت یا بلال یک نوع کارتنوئید نارنجی مایل به قرمز به نام بتا کریپتوگراتین، پل فنولها، استرول و … است.

خواص ذرت

ذرت یا بلال بعد از گندم و برنج مهمترین ماده غذایی بشر است و دانه های آن و روغن تهیه شده از این دانه ها منبع تامین کننده نیازهای غذایی مردم در سراسر جهان است. علاوه بر آن مو یا تارهای میوه (cornsilk) و گرده آن نیز خوردنی بوده و بیشتر مصرف طبی دارد. برای آشنایی بیشتر با خواص ذرت یا بلال، ارزش غذایی و فواید درمانی آن با ما همراه باشید.

ذرت یا بلال جزو غذاهای اصلی در بسیاری از کشورها به حساب می آید. این گیاه مفید و پرخاصیت کالری لازم برای سوخت و ساز بدن را فراهم نموده و همانطور که ذکر گردید حاوی انواع ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن است.

ذرت یا بلال گیاهی یکساله با گونه ها و رنگهای بسیار متفاوت از شیری تا قرمز و سیاه است و نژادهای متعددی دارد و براساس ویژگی های آن به انواع ذرت یا بلال بو داده، ذرت یا بلال سفت، ذرت یا بلال دندان اسبی، ذرت یا بلال شیری یا نرم، ذرت یا بلال شیرین و ذزت مومی تقسیم میگردد. از خواص ذرت یا بلال که ارزش غذایی و فواید درمانی فوق العاده‌ای به آن بخشیده ، ترکیبات شیمیایی به نام فیتوکمیکال ها است که بطور طبیعی در گیاهان بوجود می‌آیند و در برابر تعدادی از بیماری‌های مزمن از بدن محافظت می کند. همچنین مواد آنتی اکسیدان موجود در ذرت یا بلال نیز به عنوان عوامل ضد سرطان عمل کرده، در مبارزه با تومورهایی که منجر به سرطان سینه و کبد می شوند موثر است و از بیماری آلزایمر جلوگیری می کنند.

دکتر سلام -دکتر جواهریان


طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید ۰۹۱۲۴۹۶۴۰۴۶

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *