میوه های کلسیم دار در بارداری

[ad_1]

کلسیم از مواد معدنی بسیار ضروری برای بدن است که برای سلامت استخوان ها و دندان ها ضروری می باشد.همچنین مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم به مادران باردار به شدت توصیه شده است.در ادامه همراه با Niksalehi شوید تا درباره میوه های کلسیم دار در بارداری بیشتر بدانید.

میوه های کلسیم دار در بارداری

به گزارش نیک صالحی به نقل از روزنامه خراسان ؛ مصرف کلسیم برای سلامت قلب، اعصاب و عضله مادر و
نوزاد مهم است.
جنین کلسیم لازم را از مادر می گیرد و کمبود آن روی سلامت مادر اثر می گذارد.
بنابراین لازم است که کلسیم کافی در دوران بارداری مصرف شود.
زنان زیادی بر این باورند که کلسیم تنها از طریق مواد غذایی و نوشیدنی های سالم به دست می آید.
در صورتی که لبنیات تنها منبع کلسیم نیست.

در دوران بارداری ، زنان می توانند با خوردن میوه های تازه نیز کلسیم خود را تامین کنند.

این میوه ها عبارت است از؛

پرتقال: هر یک عدد از این میوه حاوی ۶۰میلی گرم کلسیم است که برای
زنان باردار بسیار مفید است.

انجیر خشک: یک پیمانه انجیر خشک حاوی ۲۴۱ میلی گرم کلسیم است.
این میوه خشک به وفور حاوی اسیدهای چرب امگا۳ و روی است که برای زنان باردار مفید است.

خرما: به قول مادربزرگ ها، مصرف خرما، زمان زایمان را کاهش می دهد.
علاوه بر آن این میوه غنی از کلسیم است.
هر یک عدد خرما حاوی ۱۵٫۳۶ میلی گرم کلسیم است.

زردآلوی خشک: این میوه غنی از کلسیم، ماده غذایی بسیار مفیدی برای زنان باردار به حساب می آید و علاوه
بر کلسیم، حاوی آهن، اسید فولیک و پتاسیم است.

آلو: میوه سرشار از کلسیم که برای رفع یبوست نیز مصرف می شود.
کیوی: علاوه بر کلسیم، مانند پرتقال سرشار از ویتامین Cاست.

موادغذایی حاوی کلسیم

بد نیست سایر موادغذایی حاوی کلسیم را بشناسید

اسفناج

سبز‌جاتی که برگ سبز تیره دارند منبع خوب کلسیم محسوب می‌شوند. غذای محبوب ملوان زبل خودمان یکی از این سبزی‌جات است. اسفناج حاوی کلسیم قابل‌توجهی است که البته میزان آن بسته به نوع پخت متفاوت است.

آب‌پز کردن باعث می‌شود که میزان کلسیم اسفناج کاهش پیدا کند. در حالت کلی هر ۱۰۰ گرم اسفناج حاوی ۱۴۰ میلی‌گرم کلسیم می‌باشد. فقط یک اشکال وجود دارد. اینکه اسفناج حاوی اگزالات نیز می‌باشد که مانع از جذب حداکثری کلسیم است.

کلم

کلم یکی از منابع فوق‌العاده‌ی کلسیم است. کلاً از خواص کلم هر چه گفته شود کم است. باید بدانید که در هر ۱۰۰ گرم کلم ۱۵۰ میلی‌گرم کلسیم وجود دارد که به راحتی هم جذب بدن می‌شود. خوشبختانه بر خلاف اسفناج، کلم اگزالات ندارد و می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.

شاهی و کلسیم

شاهی علاوه بر کلسیم منبع مواد معدنی دیگری مانند منیزیم، پتاسیم، سدیم، فسفر، کلر، گوگرد، آهن و ید نیز می‌باشد. ۱۰۰ گرم شاهی حدود ۲۰ درصد نیاز روزانه‌تان به کلسیم را تامین می‌کند. علاوه بر این‌ها بروکلی، شلغم، مارچوبه و ماش نیز از منابع خوب کلسیم محسوب می‌شوند. پس اگر سراغ محصولات لبنی نمی‌روید حتماً این سبزی‌جات را در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید.

پیاز

جای دوری نروید همین پیاز خودمان یکی از منابع انواع مواد معدنی مانند کلسیم است. ۱۰۰ گرم پیاز ۲۰ میلی‌گرم کلسیم دارد. این ماده‌ی غذایی پرطرفدار دیورتیک (ادرارآور) است، باعث افزایش اشتها شده و عملکرد معده را تنظیم می‌کند.

 

روزنامه خراسان-مشرق نیوز

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *