تهیه سیر ترشی | همه چیز را درباره نکات و طرز تهیه سیرترشی بخوانید

[ad_1]

یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار در شمال ایران سیرترشی می باشد که به گفته ی قدیمی ها هرچقدر از عمر ترشی بگذرد دارای خواص بیشتر و طعم بهتری است بد نیست در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا طرز تهیه سیر ترشی را به چند طریق بخوانید.

تهیه سیر ترشی

در شمال کشور، سیرترشی را کمی حرارت می‌دهند تا زودتر نرم شود، اما باید بدانید سیری که چندین سال بماند،
خود به خود نرم می‌شود و بسیار مفید است.
سیر ترشی هفت ساله معمولا دوای بیماری‌های مختلفی است.
پس از هفت سال آب (سرکه) ترشی کاملا غلیظ و مات می‌شود که در قدیم برای سرماخوردگی یک قاشق از
آب آن را برای درمان استفاده می‌کردند.

مواد اولیه :

بوته سیر جوان دو کیلوگرم سرکه

یک کیلوگرم نمک

دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه : سیر را پس از تمیز کردن
یک روز در مقابل نور خورشید قرار دهید، اگر می‌خواهید سیر ترشی را سریع مصرف کنید سیر، سرکه و نمک
را روی حرارت گذاشته و نیم ساعت بجوشانید، سپس در هوای آزاد گذاشته و پس از این که از حرارت
افتاد در ظرف را محکم بسته و یک ماه بعد سیر ترشی را مصرف کنید.
اما اگر قرار است چند سال بعد استفاده کنید، ترشی را بدون حرارت دادن آماده سازید.

تهیهسیر ترشی

سیر ترشی

بد نیست سایر روش های تهیه سیرترشی را بخوانید

ول سیر ها را سوا و جدا کنید. پوست آن را پاک نکنید. بعد آن ها را بشویید و روی پارچه تمیزی قرار بدهید تا آب آن کشیده شود. زمانی که بعد چند روز خشک شدند، سیر ها را درون ظرفی بریزید شیره خرما و رب انار را با هم مخلوط کنید و روی سیر ها بریزید بعد سرکه را اضافه کنید. قابلمه را روی گاز بگذارید . حدود ۴ دقیقه بجوشد.

زمانی که سیرها نرم شدند حرارت را خاموش کنید. بعد از سرد شدن داخل شیشه ها قرار بدهید. بعد سرکه ای که در قابلمه جوشیده را داخل شیشه ها بریزید تا سطح سیر را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید

روش دیگر تهیه سیر ترشی

در این روش همه سیر ها ی خشک را پاک کنید . بشویید و بعد از خشک شدن داخل شیشه قرار بدهید . کمی نمک و از سرکه طبیعی سیب استفاده کنید. از سرکه بالزامیک استفاده نکنید زیرا طعم شیرینی به ترشی شما می‌دهد.

نمک ، فلفل قرمز ، دانه خردل ، دانه رازیانه میتوانید به سیر ترشی تان اضافه کنید . از هر کدام به اندازه نوک قاشق چایخوری اضافه کنید. بعد درب شیشه را ببندید و اجازه دهید تا چهل روز در جای خشک و خنک برسد

آشپزی خانواده سبز-اکالابلاگ

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *