فواید کشک بادمجان | مهمترین خواص و فواید کشک بادمجان را بدانید
[ad_1]
یکی از غذاهای لذیذ که از ایام قدیم در سفره های ایرانیان وجود دارد کشک بادمجان است.کشک بادمجان غذایی سالم و کامل می باشد که می تواند انرژی مورد نیاز بدن را بدون هیچ گونه کلسترولی بالا ببرد.اگر شما هم به این غذای سنتی و خوشمزه علاقمند هستید بد نیست در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره فواید کشک بادمجان بیشتر بخوانید
فواید کشک بادمجان
مواد لازم و کالری آن را مورد بررسی قرار میدهیم :
یک قاشق کشک بادنجان برابر با ۲۰ گرم و
۵ قاشق غذاخوری برابر با ۱۰۰ گرم می باشد.
مواد تشکیل دهنده
شامل بادنجان شامل ، پیاز، کشک پاستوریزه، روغن مایع آفتابگردان اما جالب است بدانید در ۱۰۰ گرم کشک بادمجان
با این اجزا هیچ کلسترولی ندارد اما میزان انرژی دریافتی آن ۴۰ کیلوکالری است.
محتوای مواد مغذی در ۱۰۰ گرم:
انرژی ۴۰ کیلوکالری پروتئین ۳٫۲ ،،گرم چربی ۰٫۳ گرم کلسترول، ۰ میلی گرم ،کربوهیدرات ۵٫۷ گرم کلسیم، ۳۶٫۶ میلی
گرم فسفر ،۱۸٫۴ میلی گرم سدیم، ۷٫۵ میلی گرم پتاسیم، ۵۴٫۷ میلی گرم آهن، ۱٫۷ میلی گرم ویتامین B1 0.06 میلی گرم ویتامین ۲B 0.05 میلی
گرم ویتامین B5 0.01 میلی گرم ویتامین B6 0.09 میلی گرم ویتامین A 12.3 میکروگرم ویتامین C 15.4 میلی
گرم ویتامین K 0.03 میکروگرم ویتامین E 0.02 میلی گرم روی ۰٫۱۴ میلی
گرم منیزیوم ۹٫۶ میلی گرم فولات ۱۵٫۳ میلی گرم
وی افزود: در یک فرد با وزن
متوسط با فعالیت های فیزیکی زیر میتوان کالری دریافتی با مصرف ۱۰۰ گرم کشک
بادنجان را سوزاند:۱۵دقیقه پیاده روی با
سرعت متوسط ( ۵ کیلومتر در ساعت) (حدود ۴۱ کیلوکالری)۸ دقیقه ایروبیک
(۴۵٫۵ کیلوکالری)۵ دقیقه شنا (۴۰ کیلوکالری)۴ دقیقه طناب
زدن با سرعت متوسط (۴۶ کیلوکالری)۱۵ دقیقه حرکات کششی ملایم (۴۴ کیلوکالری)۵
دقیقه درجا زدن (۴۱ کیلوکالری)۴ دقیقه دویدن متوسط
(۴۲ کیلوکالری)
بد نیست مهمترین خواص کشک بادمجان را بدانید
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی : درباره مهمترین فواید کشک بادمجان اظهار کرد: این غذا به
علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و مواد مغذی
فراوان موجب استحکام استخوانها و دندانها میشود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری میکند.
وی درباره خواص دیگر کشک بادنجان بیان کرد: این غذا به علت وجود آهن و مس نقش
موثری در رفع کمخونی افراد دارد و سبب عملکرد بهتر مغز هم میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کشک بادنجان به علت داشتن
ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت
و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
عظمایی با اشاره به موثر بودن کشک بادنجان در تقویت بینایی تاکید کرد: این غذا به علت
وجود ویتامینهای A ،C ،E، گروه ویتامینهای B و روی، تاثیر چشمگیری در تقویت و رشد موها، طراوت، شادابی و لطافت پوست دارد.
فواید کشک بادمجان در بارداری
فولات و اسید فولیک موجود در بادمجان به رشد سالم جنین کمک کرده و از بروز
نقایص مادرزادی و نقص لوله عصبی جنین جلوگیری و برای رشد مغز جنین ضروری هستند.
مصرف بادمجان برای درمان یبوست بارداری مفید است.
فولات موجود در بادمجان مانع از نقص لوله های عصبی جنین می شود.
بدلیل اسید فولیک بالا در بادمجان برای رشد جنین و تقویت مادر لازم است
فیبر موجود در بادمجان از یبوست بارداری می کاهد
ویتامین ها و مواد معدنی غنی در بادمجان برای تقویت بدن زنان چه در دوران بارداری چه در دوران شیردهی مفید است
فولات جزء ضروری هر رژیم غذایی است و به ویژه برای زنان باردار مفید است.
اسید فولیک (فولات) به طور مستقیم از نوزادان در برابر بروز نقص لولهی عصبی که میتواند به روشهای مختلفی آشکار شود، محافظت میکند.
بنابراین، همیشه توصیه میشود که خانمهای باردار مصرف اسید فولیک خود را افزایش دهند تا از موجود کوچکی که در وجودشان در حال رشد است محافظت کنند.
بادمجان منبع غنی اسید فولیک است پس میتواند غذای خوشمزه و مفیدی باشد که در زمان بارداری به برنامهی غذایی شما اضافه شود.
هشدار: مصرف زیاد بادمجان خطر سقط جنین در زنان باردار را افزایش می دهد.
خواص بادمجان برای دیابت
بادمجان با توجه به فیبر فراوان و مقادیر کم کربوهیدرات محلولی که دارد، یک غذای ایدهآل برای مدیریت دیابت است.
خواص بادمجان سبب شده که به عنوان یک تنظیمکنندهی فعالیتهای گلوکز و انسولین در داخل بدن عمل کند.
هنگامی که سطوح انسولین پایدار هستند و بدن تحول شدید و اوج گرفتن
ناگهانی قند خون را تجربه نمیکند، عوارض خطرناک و بالقوهی دیابت را میتوان از بین برد.
همانطور که گفته شد کسانی که درگیر بیماری دیابت نوع دوم هستند می توانند از بادمجان کمک بگیرند.
فیبرهای قابل حل موجود در بادمجان برای افراد دیابت نوع دوم مناسب است.
بادمجان باعث کنترل مناسبی برای کنترل سطح قند خون می شود.
بادمجان منبع غنی فیبر و کربوهیدرات های کم محلول است که به تنظیم قند
خون و جذب گلوکز کمک کرده و از بهترین سبزیجات برای پیشگیری از ابتلا به دیابت و درمان دیابت نوع ۲ می باشد.
باشگاه خبرنگاران – نایریکا
[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046