خواص عصاره قلم گاو | تمام خواص عصاره قلم گاو و گوسفند را بدانید
[ad_1]
آب قلم به آبی می گویند که با جوشاندن قلم گاو و یا گوسفند حاصل می شود با این روش عصاره قلم خارج شده و آبی چرب و ژلاتینی به دست می آید که از قدیم توصیه به مصرف آن شده است زیرا خواص عصاره قلم گاو و گوسفند بسیار زیاد است در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره فواید مصرف آب قلم بیشتر بدانید.
خواص عصاره قلم گاو
آب قلم به طور سنتی برای سرماخوردگی، آنفلوانزا و سلامت دستگاه گوارش تجویز می شد؛ اما اکنون بیشتر پزشکان مصرف
این عصاره را به بیماران خود توصیه می کنند.
متخصصان تغذیه انگلیس می گویند، عصاره قلم گاو، گوسفند و
مرغ مملو از آمینو اسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، کاهش درد مفاصل، جوان سازی پوست، ناخن
و مو بسیار موثر است.
سیان پورتر سخنگوی انجمن رژیم غذایی انگلیس می گوید:
این عصاره حاوی مواد مغذی، معدنی و ویتامین ها است و با مصرف آن فوایدی بیش از گوشت این حیوانات
نصیب انسان می شود.
همچنین یک فنجان عصاره قلم حاوی ۸۶ کالری است و در نتیجه می تواند یک وعده
ناهار لاغر کننده نیز محسوب شود.این عصاره همچنین مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای سوخت و ساز تامین می
کند که بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.
آب قلم بطور سنتی برای سرماخوردگی، آنفلوانزا و
سلامت دستگاه گوارش تجویز می شد؛ اما اکنون بیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می کنند.
ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهدپروتیین اصلی
در عصاره قلم، ژلاتین است که مکمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز
می شود.
همچنین این عصاره سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و
غضروف ها کمک می کند.این عصاره سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های
بدن لازم است.
پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند.
ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو،
پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد.
همچنین از آن جا که دندان غنی از کلسیم است، این عصاره دندان ها را تقویت و مانع از پوسیدگی
آن ها می شود.
بد نیست ترفندی برای طعم بهترعصاره قلم را بدانید
برای این که طعم گوشت بیشتری داشته باشید، مقداری استخوان دنده به آن بیفزایید.
علت تفاوت رنگ عصاره قلم چیست؟
آب استخوان را به دو روش میتوان تهیه کرد. یک روش این است که استخوان به همراه گوشت یا به تنهایی با چند سبزی و طعم دهنده داخل قابلمه یا زودپز ریخته و به مدت طولانی پخته شود که محصول به دست آمده، آب استخوان سفید است. نوع دیگر آب استخوان قهوهای است که در این روش ابتدا استخوانها برشته میشود. سپس در قابلمه به همراه مواد میپزد.
این روش طعم و رنگ بهتری خواهد داشت.
ترفندهابرای ذخیره آب استخوان
آن را داخل ظرف دردار فریزری یا ظرف قالب یخ بریزید و میتوانیدبه مدت حداکثر یک سال فریز کنید یا میتوانیدبعد از فریز کردن این قطعات را داخل کیسه زیپ لاک بریزید. شیشههای مربا و سس برای نگهداری آب استخوان خوب هستند، اما به هنگام فریز شدن، ترک برمی دارند یا شکننده میشوند.
خواص آب قلم تامین نیاز بانوان باردار
زنان باردار یا شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی میشوند، هر روز آب قلم مصرف کنند. این عصاره به ساخت خون کمک میکند. استخوانها را تقویت میکندمواد معدنی، چون کلسیم و منیزیم، روند تشکیل استخوانهای سالم را سرعت میبخشد و در بهبود استخوانهای شکسته نقش مهمی دارد.
روند پیری را کند میکند
چین و چروک بر اثر کاهش تولید کلاژن رخ میدهد. کلاژن تشکیل دهنده اصلی مو، پوست و ناخن است. ماده مغذی موجود در عصاره استخوان میتواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد. پرولین سلولیت را کاهش میدهد و پوست را نرم میکند.
برای پوست عاری از چین و چروک و موهای شاداب، روزانه این عصاره را مصرف کنید. کمک به ترمیم پوستعصاره قلم غنی از آمینواسید آرژنین است که نقش حیاتی در التیام زخم ایفا میکند. چه شما از یک آفتاب سوختگی جدی رنج ببرید چه یک آسیب پوستی، مطالعات نشان میدهد که آرژنین به تسریع التیام زخم و بازسازی کلاژن کمک شایانی میکند.
پرهیزافراد با چربی خون بالا و اضافه وزن به دلیل میزان بالای چربی موجود در قلم گاو و گوساله، باید از مصرف آن خودداری کنند. مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی یا کسانی که دچار کبد چرب هستند، بهتر است در مصرف قلم گاو وگوساله احتیاط کنند.
ایرنا-باشگاه خبرنگاران جوان
[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046