فواید گوشت بلدرچین | گوشت بلدرچین برای چه افرادی مناسب است و فواید آن چیست

[ad_1]

گوشت بلدرچین دارای پروتئین بالا و میزان چربی کمی می باشد و برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند بیماری های روانی،ضعف اعصاب و بی خوابی موثر می باشد.به طور کلی ۶۲ درصد از میزان گوشت بلدرچین قابل مصرف است که در مرغ این میزان ۵۵ درصد است.گوشت آن به شدت لذیذ و خوشمزه می باشد و دارای پروتئین،کلسیم،فسفر،آهن و روی می باشد همچنین دارای مقادیر زیادی کولین است که برای سلامت مغز نیز بسیار مفید است.با ما در این مطلب در Niksalehi همراه باشید تا با فواید گوشت بلدرچین به خصوص برای زنان باردار آگاه شوید.

فواید گوشت بلدرچین

برخی از خانم‌های باردار، از تهوع و استفراغ شدید رنج می‌برند.
در طب سنتی اعتقاد بر این است که ایجاد تهوع و استفراغ به دلیل ضعیف بودن معده، بالا بودن رطوبت
معده، ضعیف بودن هضم، ضعف کبد یا روانه شدن حجم بالایی از مواد زائد به سمت معده، اتفاق می‌افتد.
در این صورت، می‌توان گوشت کبک و بلدرچین را در رژیم غذایی خانم‌های باردار قرار داد تا تهوع بارداری کمتر
شود.

از طرف دیگر، جنین به غذای لطیف و خون کافی برای رشد مناسب احتیاج دارد، بنابراین قرار دادن حجم
مناسبی از گوشت بلدرچین در برنامه غذایی یک خانم باردار می‌تواند به سلامت و رشد بهتر جنین کمک کند.
باز هم در مورد گوشت‌های لطیفی مانند گوشت کبک و بلدرچین به سردی و گرمی آنها چندان توجه نمی‌شود و
بیشتر به‌خاطر لطیف بودنشان، توصیه می‌کنیم افرادی که معده ضعیفی دارند، خانم‌های باردار، سالمندان یا بیمارانی که دوره نقاهت را
می‌گذرانند، آنها را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

دکتر غلامرضا کردافشاری، استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

بد نیست سایر خواص گوشت بلدرچین را بدانید

مراقبت از پوست

گوشت بلدرچین نه‌تنها حاوی ویتامین A و ویتامین B است، بلکه ویتامین E هم دارد. خوش‌بختانه ویتامین E موجود در گوشت بلدرچین همانند این ویتامین که در میوه‌ها و سبزی‌ها یافت می‌شود، این توانایی را دارد که از پیری زودرس جلوگیری کند. به‌علاوه، ‌ویتامین E موجود در گوشت بلدرچین می‌تواند برای بازسازی پوست نیز مفید باشد.

تقویت استخوان‌ها

گوشت بلدرچین حاوی فسفر و کلسیم است. خوش‌بختانه،‌ این دو ماده مغذی، فواید زیادی برای سلامت استخوان‌ها دارند. بنابراین، ما می‌توانیم با مصرف گوشت بلدرچین، از ابتلا به مشکلات استخوانی مانند پوکی استخوان جلوگیری کنیم. توجه داشته باشید که کمبود کلسیم و فسفر در بدن، نقش موثری در شکل‌گیری پوکی استخوان ایفا می‌کند.

رفع مشکلات تنفسی

یکی از مهم‌ترین فواید گوشت بلدرچین، نقش مثبت و موثرش در راستای برطرف‌سازی مشکلات تنفسی است. محققان می‌گویند که مصرف گوشت بلدرچین می‌تواند به رفع این مشکلات کمک کند: آسم، توبرکلوزیس و دیستروفی عروقی.

ترمیم بافت‌های بدن

فایده دیگر استفاده از گوشت بلدرچین، ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده در بدن است. پروتئین موجود در گوشت بلدرچین می‌تواند به بازسازی بعضی از بافت‌ها و سلول‌ها در ناخن‌ها، موها و پوست کمک برساند و همچنین میزان تولید هورمون‌ها و آنزیم‌ها را در بدن افزایش بدهد.

تقویت سیستم ایمنی

اگر گوشت بلدرچین را به‌طور منظم مصرف کنید،‌ ترکیبات مغذی درون این گوشت می‌توانند سیستم ایمنی را تقویت کنند. محققان می‌گویند که تقویت سیستم ایمنی بدن از این طریق، مبتلا شدن راحت و سریع به بیماری‌ها را تا حدود زیادی کاهش می‌دهد. علاوه بر این، سیستم ایمنی قوی می‌تواند باکتری‌ها و انگل‌هایی که احیانا وارد بدن می‌شوند را به‌خوبی سرکوب و نابود کند.

مراقبت از سلامت قلب

پروتئین موجود در گوشت بلدرچین می‌تواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را در بدن پایدار کند. به همین دلیل است که متخصصان، استفاده از گوشت بلدرچین را برای مراقبت از سلامت قلب توصیه می‌کنند. البته توجه داشته باشید که برای بهره‌مندی از فواید گوشت بلدرچین برای قلب، نباید این گوشت را با روغن‌های اشباع برای خوردن آماده کنید.

مقابله با کم‌خونی

آهن موجود در گوشت بلدرچین با کمبود خون در بدن و حتی بیماری کم‌خونی مقابله می‌کند. این آهن می‌تواند تولید هموگلوبین و اریتروسیت‌ها را در بدن تقویت کند که درنهایت مشکل کمبود خون در بدن را برطرف می‌سازند.

تامین انرژی بدن

گوشت بلدرچین حاوی ویتامین B۲ است که می‌تواند کربوهیدرات‌ها را به قند تبدیل کند. همین قندها نیز به‌عنوان ماده انرژی‌زا توسط بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رفع مشکلات گوارشی

از فواید گوشت بلدرچین وقتی که دستگاه گوارش دچار اختلال می‌شود، فرآیند هضم و جذب مواد غذایی نیز آسیب می‌بیند و شانس به‌ وجود آمدن مشکلات مختلف در بدن بالا می‌رود. با این‌ حال،‌ مطالعات علمی نشان داده‌اند که مصرف گوشت بلدرچین به‌طور منظم می‌تواند بسیاری از این مشکلات را برطرف کند و دستگاه گوارشی را در وضعیت مطلوب قرار بدهد.

نکات احتیاطی

اگرچه گوشت بلدرچین دارای فواید زیادی است، اما زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند به مشکلات مختلفی منجر شود. بعضی از خطراتی که با زیاده‌روی در مصرف گوشت بلدرچین همراه هستند، عبارت‌اند از:
– مشکلات کلیوی
– تشکیل سنگ کلیه
– جلوگیری از جذب مواد مغذی
– صدمه دیدن متابولیسم
– تجمع کلسترول
– پایین آمدن فشار خون

سلامتیران – باشگاه خبرنگاران جوان

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *