انواع سبزیجات تابستانی | آشنایی با خواص و فواید انواع سبزیجات تابستانی
[ad_1]
تنوع میوه ها و سبزیجات در فصل تابستان بسیار زیاد است و این تنوع می تواند بهترین انتخاب ها را در اختیار شما قرار دهد تا تابستان سالم تری را تجربه کنید . بهرتین میوه ها و سبزیجات برای فصل تابستان را می توانید در ادامه ببینید. معرفی انواع سبزیجات تابستانی را در نیک صالحی ببیند.
معرفی انواع سبزیجات تابستانی
سبزیجات جزو غذاهایی هستند که همیشه میتوانید رویشان حساب کنید.
هر کدام از آنها مزایای مغذی خاص خود را دارد و بسیاری از آنها در درمان بیماری و یا پیشگیری
از بیماریهای قلبیعروقی و حفظ تعادل وزن بسیار تأثیر گذارند.
در اینجا میخواهیم به چند نمونه از سبزیجات مغذی تابستانی اشاره کنیم که حتما برایتان مفید خواهد بود.
۱.بادمجان
بادمجان سرشار از ویتامینها و مواد معدنیای است که در بسیاری از فعالیتهای بدن نقش بسزایی دارد.
بادمجان سرشار از فیبر بوده که برای گوارش شما مؤثر است و مقدار زیادی آهن و کلسیم دارد که خطر
بروز و پیشرفت پوکی استخوان را کاهش میدهد.
ماده مغذی گیاهی موجود در سبزیجات از مغز شما در برابر سموم ناخواسته و زائد هم محافظت میکند.
۲.ذرت
تحقیقات نشان میدهد مصرف یک فنجان ذرت حدود ۵ گرم پروتئین دارد.
هرچند که شاید پروتئین آن پروتئین کاملی نباشد، اما خوردن یک فنجان از آن به طور روزانه، نیازتان را تأمین
میکند.
همچنین هر پُرس از آن کالری کمی داشته و سرشار از آب است که در کنترل وزن تأثیر بسزایی دارد.
ذرت منبع غنی انرژی محسوب میشود چرا که میتواند بر خلاف کربوهیدراتهای تصفیهشده، قند خون را کنترل کند.
۳.لوبیا سبز
لوبیا سبز کالری کمی داشته و سرشار از ویتامین است و میتواند خطر بیماریهای مختلف را کاهش میدهد.
از طرفی لوبیا سبز حاوی فولیت است که میتواند مانع از بروز افسردگی شود.
وقتی بدن به اندازه کافی فولیت داشته باشد، میزان آمینواسیدی به نام هوموسیستئین را کنترل میکند که میتواند تولید هورمونهایی
را مختل کند که در شما حس بد ایجاد خواهد کرد.
آشنایی با انواع سبزیجات تابستانی
۴.کدوی تابستانی
خوردن کدو یکی از راههای کم کردن خطر پیشرفت بیماری قلبی بوده و بیشتر به این خاطر است که هیچ
نوع چربی یا کلسترولی ندارد که بخواهید نگرانش باشید.
از طرفی حاوی منیزیم بوده که در پیشگیری از سکته مغزی بسیار مؤثر است.
تحقیقات نشان میدهد مواد مغذی موجود در کدوی تابستانی از بدن در برابر التهاب در دستگاه گردش خون و دستگاه
گوارش محافظت میکند.
بد نیست بدانید سبزیجات تابستانی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی اند
سبزی هایی با رنگ سبز پر رنگ و نارنجی از بروز سرطان حنجره و ریه جلوگیری میکنند. اینگونه سبزی ها دارای بتا- کاروتن می باشند. این ماده رنگدانه ای است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. غذاهایی که حاوی این ماده هستند به راحتی می توانند از بدن در مقابل سرطان ها محافظت کنند. مواردی از قبیل: هویج، کدوی مسمی، اسفناج، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین و کلم پیچ به وفور حاوی این ماده می باشند.
همچنین بیشتر سبزیجات دارای ویتامین C نیز هستند و می توانند از بروز سرطان حنجره و معده نیز جلوگیری کنند. سبزیجاتی که شامل ویتامین C هستند عبارتند از: فلفل، کلم، بروکلی، جوانه بروکسل، و گوجه فرنگی.
بسیاری از سبزیجات حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی از جمله آهن می باشند. آهن در خونسازی و تامین انرژی بدن نقش مهمی را ایفا می کند. استفاده ناکافی از آهن در رژیم غذایی روزمره باعث بروز آنمی ( کم خونی) می شود. آهن در اسفناج، لوبیا، لوبیا قرمز، لوبیای چشم بلبلی، چغندر و انواع سیب زمینی ها یافت می شود.
مردمان ـ جام جم
[ad_2]