غذاهای سوزاننده چربی | غذاهای لاغر کننده

[ad_1]


تاریخ بروزرسانی : 2022-07-04

گردآوری :

اشتراک گذاری :

اغلب افرادی که دارای اضافه وزن هستند به دنبال راههایی برای لاغری و سوزاندن چربی های خود هستند در این مطلب همراه با نیک صالحی شوید تا با غذاهای سوزاننده چربی بیشتر بدانید.

غذاهای سوزاننده چربی

همراه باشید تا ۳ ماده ی غذایی پر قدرت در سوزاندن چربی ها را به شما معرفی کنیم:

۱٫گوشت مرغ خالص :

گوشت مرغ خالص چون دارای پروتئین زیاد و چربی بسیار کم می باشد کمک بزرگی به
سوزاندن چربی ها می کند و شما بهتر است آن را به صورت آب پز یا کباب شده مصرف کنید
و روغن به آن اضافه نکنید البته سینه ی بوقلمون و ماهی آزاد نیز از نظر ارزش غذایی در رده
ی گوشت مرغ می باشند.

۲٫ روغن زیتون :

این روغن به دلیل اینکه سرشار از چربی های اشباع نشده است، سطح کلسترول خون را
پایین می آورد و همچنین باعث کاهش اشتها می شود و همین امر تاثیر بزرگی در سوزاندن چربی ها دارد.

توت برای لاغریتوت برای کاهش وزن

۳٫
انواع توت ها :

توت سیاه ، ذغال اخته و توت فرنگی به دلیل اینکه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ها می باشند
باعث افزایش سوخت وساز و همچنین کاهش اشتها در بدن می شوند و همین امر کمک بزرگی به سوختن چربی های اضافی در بدن می کند.

البته باید متذکر شویم که در کنار مصرف این غذاها داشتن فعالیت بدنی نیز
شما را زودتر به نتیجه خواهند رساند.

درباره لاغری با مواد غذایی بیشتر بدانید

گندم

این روزها همه از کربوهیدراتها دوری می کنند ولی باید دانست که بدن به کربوهیدراتها نیاز دارد. اگر شما کربوهیدراتها را کاملاً قطع کنید، بدن به شکلی نیاز خود را نشان خواهد داد. بعضی از آنها خوب و برای شما مفید هستند. این کربوهیدراتهای فرآوری شده است که برای شما ضرر دارد مانند: نان سفید، نان شیرینی، برنج و پاستا.
هیچ کدام از موارد بالا از خالص نیست و فرآوری شده است، راه حل مصرف گندم کامل است زیرا حاوی فیبر و مواد معدنی برای بدن است. گول برچسب گندم روی نان ها را نخورید، حتی نان گندم معمولی نیز از نظر ویتامین و مواد معدنی کمبود دارد.

غذاهای سوزاننده چربیلوبیا برای لاغری

لوبیا

با وجود اینکه لوبیا معمولاً همراه با ایجاد مشکلات معدی و روده است، اما منبع غنی از پروتئین، فیبر و آهن نیز هستند. تعدادی از بهترین لوبیاها برای مصرف عبارتند از:
– لوبیای چشم بلبلی
– لوبیای سفید
– لوبیا قرمز
– لوبیا سبز
مصرف لوبیایی که پخته شده و مجدداً سرخ شده را محدود کنید، لوبیای سرخ شده مقدار بسیار زیادی چربی اشباع شده و لوبیای پخته شده مقدار زیادی قند دارد. یعنی با اینکه شما با مصرف لوبیا پروتئین جذب می کنید، اما مقدار زیادی قند نیز مورد نیازتان نیست مصرف کرده اید. بخاطرداشته باشیدکه لوبیا را بخوبی بپزید، زیاد سیستم گوارشی قادر به شکستن بعضی از پروتئین ها نیست و ممکن باعث ایجاد ناراحتی در معده یا روده شما شود.

منبع : آرایشیک – ویستا

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *