عوارض گوشت نیم پز | مضرات گوشت و تخم مرغ نیم پز

[ad_1]


تاریخ بروزرسانی : 2022-05-16

گردآوری :

عوامل زیادی می توانند منجر به بیماریهای گوارشی مانند اسهال ،استفراغ و…شود یکی از این موارد مصرف موادغذایی نیمه پخته مانند گوشت و تخم مرغ می باشد در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره عوارض گوشت نیم پز بیشتر بخوانید.

عوارض گوشت نیم پز

دکتر”میثم یوسفی” با بیان اینکه عوامل متعددی در بروز بیماری های گوارشی، و اسهال موثر است، افزود: رعایت بهداشت فردی
نکته مهمی است که باید در پیشگیری از بیماری های عفونی دستگاه گوارش بکار ببریم.
وی ادامه داد: شستن دست‌ها
با آب و صابون و ضد عفونی کردن میوه و سبزی‌ها قبل از مصرف، از مواردی به شمار می‌رود که
رعایت کردن آن باعث کاهش بروز بیماری اسهال در فرد می‌شود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه درخیلی از
موارد اسهال‌های عفونی از طریق گوشت و فراورده های گوشتی منتقل می شود، رعایت بهداشت گوشت بویژه گوشت مرغ ضروری
است.

تخم مرغ نیم پزتخم مرغ نیمه پخته

نگهداری از مواد غذایی پخته و خام

وی افزود: خانم‌ها حتما باید نکاتی را چون شستن گوشت قبل از مصرف، جدا کردن گوشت‌های خام از پخته شده
و سایر مواد غذایی پخته شده و همچنین جدا کردن مواد غذایی پخته شده با سایر مواد غذایی خام را
مورد توجه قرار دهند.این متخصص عفونی توصیه کرد: مواد غذایی پخته شده را باید در یخچال نگه داری کرد و
برای استفاده از مواد غذایی پخته شده که در بیرون از یخچال نگه داری می شوند قبل از استفاده باید
غذا را گرم کرد.دکتر یوسفی بیان کرد: بیماری های عفونی گوارشی در تابستان افزایش چشمگیری پیدا می کند که مهمترین
دلیل آن دمای هواست.

وی ادامه داد: دمای هوا به عوامل عفونی ایجاد کننده بیماری های گوارشی اجازه می دهد تکثیر مناسبت تری داشته
باشند و در محیط خارج بیشتر رشد کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه بیان کرد: همه عوامل ایجاد کننده بیماری های گوارشی، عفونی نیستند اما شایع ترین آنها، بیماری های عفونی است.
وی ادامه داد: بیماری های گوارشی عفونی محصور و محدود به فصل تابستان نیستند و در سایر فصول نیز می توانند اتفاق بیافتند؛ کما اینکه در بعضی
از طیف ها و گروه های سنی مانند کودکان ممکن است در طول سال ۷ تا ۹ بار بیماری های
عفونی را شاهد باشیم.

علایم اسهال عفونی

دکتر یوسفی خاطر نشان کرد: افزایش و ارتقاء سطح بهداشت جامعه باعث می شود که این بیماری ها نیز کاهش
یابد.این متخصص عفونی گفت: اسهال های عفونی، اسهال های حاد هستند که کمتر از ۱۴ روز طول می‌کشند و به
دلیل عوامل عفونی شامل: ویروس ها، باکتری ها، انگل ها و یا حتی بعضی از قارچ ها بروز پیدا می
کنند.وی احساس ضعف و بی حالی، خستگی و بدن درد را از علائم اولیه اسهال های عفونی بیان کرد

عوارض گوشت نیم پزگوشت نیم پز

درباره عوارض گوشت نیم پز بیشتر بدانید

گوشت اگر نیمه پخته هم باشد امراضی را ایجاد می کند، که آپاندیس، تورم روده، عفونت های معده ای و روده ای، بیماری های کبدی، مرض قند و احتمال ابتلا به سرطان از جمله این بیماری ها به شمار می‌رود.

معده انسان نمی تواند گوشت خام را درست هضم کند و گوشتی که نتواند در معده هضم شود، آلبومین موجود در گوشت که به صورت پروتئین محلول در آب است در روده متعفن شده و تولید سم های جدیدی می کند؛ کرم های معده عمده علت عفونت است و عفونت های معده معمولا ناشی از خوردن مواد گوشتی خصوصا گوشتهای خام و نیمه پز است.

در گوشت سمی است به نام کاسترل که البته در صورتی که زیاد و مدام خورده شود بیماری های خطرناکی را به وجود می آورد؛ ولی در گوشت خام این سم به مقداری زیادتری وجود دارد، لذا خوردن گوشت خام هر چند کم باشد خطرناک است.
وزارت
بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا) -تسنیم نیوز

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *