اما و اگرهای مصرف جگر در دوران بارداری

[ad_1]


تاریخ بروزرسانی : 2022-05-23

گردآوری :

رعایت رژیم غذایی مناسب و سالم در دوران بارداری بسیار مهم است اگر در این دوران هستید لازم است درباره مصرف جگر در بارداری و مضرات و فواید آن بیشتر بخوانید.

مصرف جگر در بارداری

«من باردار هستم و برخی از اطرافیانم پیشنهاد مصرف جگر برای تامین آهن مورد نیاز روزانه‌ام را داده‌اند، اما شنیده‌ام
جگر ، منبع آلودگی است و مصرف آن برای خانم‌های باردار ضرر دارد.
آیا می‌توانم در دوران بارداری از جگر به عنوان منبعی برای دریافت آهن استفاده کنم؟»

معمولا جگر بره
یا گوساله‌ای که در محیط‌های بهداشتی و غیرآلوده پرورش یافته باشد، به‌شرطی که خوب پخته شود، آلوده نیست اما شما
به‌عنوان یک مصرف‌کننده، واقعا نمی‌دانید جگری که در مغازه‌ها عرضه می‌شود، جگر چه نوع دامی است و آیا می‌توان نسبت
به بهداشتی بودن آن اطمینان کرد یا نه.
با این حال، اگر خانم بارداری هوس خوردن جگر داشته باشد، باید از خرید جگر های باز
خودداری و انواع بسته‌بندی شده آنها که دارای تاییدیه‌های لازم بهداشتی هستند را خریداری کند.

خوردن جگر در حاملگی

بد نیست بدانید که جگر مرغ، جگر گاو و گوسفندهای پیر به‌شدت آلوده به فلزهای سنگین و آلودگی‌های
محیطی مختلف است.
خانم‌های باردار باید برای تامین آهن مورد نیاز بدنشان از ۴ماهگی به بعد (و گاهی هم زودتر از آن)، مکمل‌های
آهن را زیر نظر پزشک معالجشان مصرف کنند و جگر یا انواع گوشت‌های قرمز که حاوی آهن هستند، نمی‌توانند
تامین‌کننده تمام کمبودهای تغذیه‌ای یک خانم باردار از نظر آهن باشند.
‌خانم‌های باردار می‌توانند به‌جای استفاده از جگر یا گوشت قرمز فراوان گوشت شترمرغ که کلسترول کمتر و آهن به‌مراتب
بیشتری دارد، مصرف کنند.

در موضوع مصرف جگر در بارداری بهتر است به‌جای مصرف ماست و دوغ به‌همراه غذاهای حاوی گوشت، خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های سرشار از ویتامین C و
فیبر مانند سبزی‌های تازه، کرفس، پرتقال، آب مرکبات، کیوی، فلفل‌های دلمه‌ای رنگی و پیاز خام را در کنار غذای خود
داشته باشید تا بدنتان بتواند با کمک ویتامین‌ C و فیبر، بیشترین آهن موجود در گوشت‌ها را جذب کند.
به‌طور کلی، همراه کردن خوراکی‌های حاوی ویتامین C با غذاهایی که حاوی آهن «هم» هستند، به جذب بهتر و بیشتر
این نوع آهن کمک فراوانی می‌کند.
بازهم تاکید می‌کنم که خانم‌های باردار باید برای تامین کمبودهای تغذیه‌ای‌شان از انواع مکمل‌های آهن، کلسیم، روی و مینرال‌ها زیر
نظر پزشک استفاده کنند و به تامین این ریزمغذی‌ها از طریق مصرف خوراکی‌های مختلف اکتفا نکنند.

مصرف جگر در بارداریجگر در حاملگی

درباره مصرف جگر در بارداری بیشتر بدانید

مقدار مجاز مصرف جگر در بارداری

نسخه مشخص و معینی برای مصرف جگر توسط یک مادر باردار وجود ندارد. بنابراین همه چیز بستگی به تصمیم خودتان دارد. با اینحال، تا حد امکان پرهیز از خوردن آن بهترین کار ممکن است. شما می‌توانید از انواع دیگر گوشت که بی ضرر هستند استفاده کنید.

گفته می‌شود که مصرف روزانه حدود ۲۵۰۰ واحد بین المللی ویتامین A برای مادران باردار بی ضرر است. بانوانی که مقدار بیشتری ویتامین A مصرف می‌کنند در معرض خطر مشکلات و نقایص زایمان خواهند بود.

زمانی که شما از خوردن جگر امتناع می‌کنید، باید سعی کنید که از مصرف مواد غذایی زیر نیز خودداری کنید:

فرآورده های جگر همانند سوسیس های ساخته شده از آنها.

مکمل های حاوی روغن کبد ماهی

داروها و مکمل هایی که ویتامین A کنسانتره به شکل رتینول دارند.

کرم ها و داروهای مراقبت از پوست که محتوی رتینول هستند.

دکتر سیدضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

منبع : salamatiran.com -نینی پلاس

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *