کاربرد سیب | آشنایی با کاربرد سیب و معرفی انواع سیب و ارقام رایج سیب

[ad_1]

کاربرد سیب و انواع آن را در مقاله زیر آورده ایم. بهتر است بدانید که اولین
میوه ای که توسط انسان پرورش داده شده است سیب است.
سیب با توجه به خاصیت و انواعی که دارد میوه ای جذاب بین علاقه مندان به این میوه می باشد.
برای آشنایی بیشتر با کاربرد سیب و انواع آن با ما در نیک صالحی همراه باشید.

کاربرد سیب و انواع آن

یک موردی است که ممکن است برای بسیاری ها جالب باشد ؛ هر سیبی را نمیشود بپزیم.
دراین فصل گونه های مختلف سییب در بازار وجود دارد ولی انتخاب آن به شما بستگی دارد معمولا ۳ رنگ سیب داریم
سبز،زرد و قرمز اما سیبهای قرمز خودشان گونه های مختلفی دارند ، پس برای اینکه کیک و شیرینی طعم
و کیفیتش خوب باشد باید بد انید چه سیبی را انتخاب کنید

سیب سبز Granny Smith

ترش مزه هست و برای خوردن / پختن استفاده میشه.

سیب زرد Golden Delicious

طعم ملایم و شیرینی داره و برای خوردن / پختن / تهیه انواع سس بکار میره.

سیب قرمز قرمز Red Delicious

طعم کمی شیرین داره و فقط برای خوردن استفاده میشه. رنگ قرمز خیلی براق داره.

کاربرد سیب و انواع آن

سیب قرمز رگه دار Gala

طعم شیرین داره و برای خوردن / انوع سس / و در تهیه انواع سالاد استفاده میشهشاید کمی گیج کننده
به نظر برسه ولی بدبختی وقتیه که میری تو سوپر و نمیدونی کدوم سیب رو برای چی انتخاب کنی ،
سیبهای قرمز حداقل ۷ نوع دیگه هم هست که شاید مخصوص این منطقه ای هست که من زندگی میکنم ولی
دونستنش برای اطلاعات عمومی تون بدی نیست.

سیب قرمز McIntosh و Cortland

مناسب برای انواع تارت و پای و پختن و انواع سس و البته بسیار خوش طعم برای خوردن هستند.طبق
تصویر زیر که از روی روزنامه عکس گرفتم چند مدل سیب قرمز میبینید که درجه
بندی شدند. سمت چپ جدول سه ردیف هست که به ترتیب از بالا به پایین انواع سیب را برای استفاده در تارت
و پای / داخل فر/ سس و پوره سیب طبقه بندی کرده و زیر هر نوع سیب امتیاز داده که

امتیازها با تعداد سیب مشخص شده مثلا سیب مک اینتاش تو هر سه مورد سه امتیاز داره و بهترین گزینه
هست یا سیب ambrosia اولین سیب از سمت چپ برای سس سیب امتیاز کمی داره و برای تارت و داخل
فر هم فقط ۲ امتیاز داره پس گزینه خوبی نیست و بهتره فقط خوردش.

در ادامه بیشتر در مورد کاربرد سیب بخوانید.

کاربرد سیب و سیب زرد

این نوع سیب در ایران محبوبیت زیادی دارد. شیرین است و در سبد میوه مهمانی‌های ما جایگاه همیشگی
خود را دارد. اما این نوع سیب را به مدت طولانی نمی‌توان نگه داشت و باید زود مصرف شود. از سیب زرد
در تهیه سالاد، پای سیب، مربا و انواع شیرینی و … استفاده می‌شود.

سیب سرخ

درون این سیب‌ها خامه‌ای رنگ است و معمولا بافت پفکی دارد. سیب قرمز، آبدار و نرم است. بهتر است
این سیب‌ها را خام بخورید تا اینکه در سالاد یا کیک و … استفاده کنید.

سیب سبز

سیب سبز مورد علاقه افرادی است که طرفدار میوه‌های ترش و ملس هستند. خوردن سیب
سبز به کاهش وزن و تثبیت قند خون کمک می‌کند.

انواع نهال سیب

کاربرد سیب و سیب سفید

از جمله کمیاب‌ترین انواع سیب، سیب سفید است. این میوه بومی استرالیا است و به دلیل رنگ میوه‌ها
به این نام، نامگذاری شده است. بخش خارجی میوه ها شباهت زیادی به گوآوا دارد. سیب سفید،

میوه یک درخت برگریز برگدار است که در اواخر بهار شکوفا می‌شود. با داشتن قند بیشتری نسبت به
سیب‌های دیگر، ماده مناسبی برای آبمیوه و کوکتل‌هاست. پای سیب سفید بسیار محبوب است.

کاربرد سیب و  سیب گلاب

این سیب که در تابستان وارد بازار می‌شود. طبیعتی گرم و‌ تر دارد و آبدار و خوش‌طعم است. از آن در
تهیه خورش، کمپوت و یا مربا استفاده می‌شود.

سیب قندک

این سیب کوچک، بسیار آبدار و شیرین است و در تابستان عرضه می‌شود. در تهیه مربا و کمپوت
از این سیب نیز استفاده می‌شود.

دکترسلام، سبزی من،

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *