فواید کاکائو | خواص کاکائو برای سلامتی
[ad_1]
تاریخ بروزرسانی : 2021-12-02 /
گردآوری : نیک صالحی
فواید کاکائو و خواص شگفت انگیز آن را در مقاله زیر بخوانید.
کاکائو از لخته شدن خون درفرد جلوگیری به عمل آورد و از حملات قلبی پیشگیری می کند.
حتی این ماده ماده غذایی از وقوع سرطان پیشگیری میکند. در ادامه با ما همراه باشید.
فواید کاکائو
به دنبال مطالعاتی که روی تأثیر کاکائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند که
خوردن کاکائو با کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است.تمامیگیاهان، رنگدانههایی دارند که میتوانند از بروز بیماریها جلوگیری کنند.
مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در کلم براکلی، از وقوع سرطان پیشگیری میکند و همچنین ماده آلیکین (allicin) در سیر
و رنگدانه کپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری میکنند.
گیاه کاکائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اکسیدان خاص خود را دارد که باعث کاهش ابتلاء به
بیماریهایی مثل بیماری قلبی میشود.آنتی اکسیدان قوی موجود در دانه کاکائو، فلاوونوئید است.
به گزارش نیک صالحی به نقل از روزنامه آرمان ؛ مواد آنتیاکسیدانی شامل ویتامینC، ویتامینE، بتاکاروتن و…
هستند که میتوانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی شوند.یک تحقیق نشان داد که ۲ ساعت
بعد ازخوردن کاکائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش مییابد.
تحقیق دیگری بیان کرد که ۶ ساعت بعد ازخوردن کاکائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد
به وجود میآید.
خواص شگفت انگیز کاکائو
(گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشک تجویز میشود).
هرگاه در بدن،LDL- کلسترول مضر (یک نوع چربی خون مضر) بهLDL اکسیده، تبدیل شود میتواند در سرخرگ ایجاد پلاکت وگرفتگی
کند.
این مطالعات نشان داد که فلاوونوئید موجود در دانه کاکائو، از تبدیلLDL کلسترول مضر بهLDL اکسیده ممانعت و در نتیجه
مانع گرفتگی رگها میشود.
همچنین یک سوم چربی کاکائو را، اسید چرب اولئیک تشکیل میدهد که یک اسید چرب غیر اشباع است و در
روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید است.
فلاوونوئیدها غیر از کاکائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت میشوند.
کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است که تولید کنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ
کاکائو، مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه میکنند
خواص کاکائو برای سلامتی
در نتیجه با خوردن شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی
دریافت میکنید که برای بدن نیاز نیست و ممکن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای قلبی مستعد کند.
همچنین شکر و روغن خواص آنتی اکسیدانی کاکائوی خالص را از بین میبرد.بنابراین میتوان گفت شکلات تهیه شده از کاکائو
به دلیل انجام عمل فرآیند در کارخانه، خواص مفید دانه کاکائوی خالص را ندارد ولی کاکائوی خالص و تصفیه نشده
اثر آنتی اکسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی دارد.
گیاه شناسی کاکائو
درخت کاکائو نوعی گیاه همیشه سبز است که در مناطق گرمسیریرشد کرده و همواره دارای شکوفه است. گلهای گیاه کاکائو صورتی رنگ بوده، میوه آن غلاف دار است و شکلی شبیه به بلوط دارد که اندازه آن درازتر شده و به رنگ زرد مایل به قرمز یا زرد مایل به بنفش است و زمانی که کاملا می رسد تقریبا نیم کیلوگرم وزن دارد.
طرفداری، شهرآرانیوز
[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046