خواص و مضرات نودل | آشنایی با خواص و مضرات نودل و افزایش چربی های اشباع با نودل

[ad_1]

خواص و مضرات نودل را در مقاله زیر حتما بخوانید.
این غذا یک غذای آماده و فوری است که بسیار سریع تهیه می گردد.
مصرف زیاد نودل می تواند علت سرطان، مانع جذب مواد مغذی در کودکان
و سقط جنین و اضافه وزن باشد. برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات نودل
با ما در نیک صالحی همراه باشید.

خواص و مضرات نودل

اما مصرف زیاد آن خطراتی دارد که در اینجا ۱۰ دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن آن اجتناب کنید
اشاره می شود:

۱٫ عدم جذب مواد مغذی:

نودل مانع جذب مواد مغذی در کودکان زیر ۵ سال می شود.

۲٫ علت سرطان.

عنصری در رشته فرنگی فوری به نام «Styfoam» وجود
دارد که یک عامل سرطان زا می باشد.

خواص و مضرات نودل

خواص و مضرات نودل

۳ سقط جنین.

استفاده ی نودل در دوران بارداری به این دلیل که بر رشد
کودک تأثیر مخربی دارد، ممکن است سبب سقط جنین شود .

۴٫ رشته فرنگی غنی از کربوهیدارت می باشد، اما ویتامین و فیبر ومواد معدنی در آن وجود ندارد، این سبب می
شود که نوعی از تنقلات محسوب شود.

۵٫سدیم،

نودل ها خاوی مقدار بالایی سدیم می باشد.
مصرف بیش از حد سدیم منجر به بیماریهای قلبی،سکته ی مغزی،فشار خون و صدمه به کلیه ها می شود.

۶٫ مونو سدیم گلوتامات (MSG).

که به منظور افزایش عطر و طعم رشته فرنگی فوری استفاده می شود.
در بعضی از افراد که به MSG حساسیت دارند مصرف آن در رژیم غذایی در نهایت منجر به سر درد،
گرگرفتگی صورت،درد و سوزش می شود.

ضرر نودل فوری برای سلامتی‌

۶٫اضافه وزن.

خوردن نودل می تواند علت عمده ی چاقی باشد.
نودل حاوی مقدار زیادی چربی و سدیم است که سبب احتباس آب در بدن و به مرور اضافه وزنمی شود.

۷٫گوارش.

رشته فرنگی برای دستگاه گوارش بد است ، مصرف منظم آن
باعث نفخ و حرکات نامظم روده ای می شود.

۸٫پروپلین گلیکول.

عنصری در رشته فرنگی فوری وجود دارد به نام پروپلین گلیکول که
خاصیت ضد یخی دارد که با حفظ رطوبت مانع از خشک شدن نودل می شود و این ماده به راحتی
در بدن جذب می شود. و در ریه ها و قلب و کلیه رسوب می کند.

۹ متابولیسم:

مصرف منظم نودل در رژیم غذایی به دلیل افزودنی ها،رنگ و نگهدارنده ها بر فرایند سوخت و ساز بدن تأثیر می گذارد.

نودل فوری بیش از آنچه تصور می‌کنید برای سلامتی‌تان ضرر دارد

نودل فوری بیش از آنچه تصور می‌کنید برای سلامتی‌تان ضرر دارد

در ادامه بیشتر بخوانید.

مضرات نودل فوری

چربی زیاد: یک بسته ۸۵ گرمی نودل حاوی حدود ۱۴.۵گرم چربی است که چربی اشباع شده ناسالم
چیزی حدود ۶.۵ گرم از آن را تشکیل می‌دهد. یعنی یک سوم بیش از میزان مجاز مصرف روزانه.
عدم برخورداری از پروتئین و مواد معدنی: یک بسته نودل فوری در واقع هیچ ارزش غذایی خاصی ندارد.
میزان ویتامین C ،A و کلسیم در نودل صفر است و تنها حاوی ۴ گرم پروتئین و ۱۰ درصد آهن است که
برای تامین نیاز بدن بسیار اندک و در واقع بی فایده است.

افزایش چربی های اشباع شده با مصرف نودل

افزایش چربی های اشباع شده با مصرف نودل

وجود انواع طعم دهنده‌ها: پودر‌های طعم‌دهنده به‌ کار رفته در نودل از نمک، قند، ادویه و “مونوسدیم
گلوتامات” ساخته شده که اکثر آن‌ها برای سلامتی مضر هستند.

نمک زیاد: نودل فوری حاوی مقادیر بسیار زیادی سدیم است. با مصرف هر بسته نودل فوری حدود
۴۱ درصد از میزان نمک مجاز بدن در روز تامین می‌شود. بیشتر سدیم موجود در نودل به خاطر طعم‌دهنده‌های مصرف در نودل است.

وجود ماده شیمیایی بیسفنول A: نوعی ماده شیمیایی به نام بیسفنول A در بسته‌بندی نودل استفاده می‌شود
که این ماده، بر مسیری که هورمون‌ها پیام‌ها را به سراسر بدن می‌فرستند تاثیر مخربی دارد.
کالری زیاد: یک بسته نودل از لحاظ جذب کالری به عنوان دو وعده غذایی محسوب می‌شود. یک بسته کامل این غذا دارای ۴۰۰ کالری است.

مضرات زیاد خوردن نودل

نودل میان وعده ای است که خیلی از ما در محل کار ، منزل یا هرجای دیگری می خوریم ، اما دقت داشته باشید
که زیاده روی در خوردن این خوراکی خوشمزه برایتان مضر خواهد بود. نودل خوراکی است که به طورمعمول می‌توان
آن را با طعم‌های مختلف (گوشت، مرغ، سبزی، قارچ، پیتزا و…) در ۳ دقیقه آماده کرد. این ماده آماده غذایی در بسته

بندی‌های چشم نواز، چند سالی است در قفسه فروشگاه‌ها جاخوش کرده است و به دلیل قیمت مناسب و طعم
خوب، طرفداران زیادی هم دارد و به ویژه کودکان ونوجوانان طعم آن را بسیار دوست دارند، اما همیشه برای مصرف
چنین موادغذایی، اما واگر‌های زیادی وجود دارد.

مضرات زیاد خوردن نودل!

مضرات زیاد خوردن نودل!

افزایش چربی های اشباع شده با مصرف نودل

در حالی که مصرف بیش از حد هر گونه چربی خطر ابتلا به چاقی را افزایش می دهد، اما چربی های اشباع
شده به خصوص بسیار مضر هستند زیرا آنها سطح لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL یا “کلسترول بد”) را افزایش
می دهند و خطر بیماری قلبی را بالا می برند. به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند از چربی
های اشباع شده به طور کلی اجتناب کنید.

بر اساس نتایج یک مطالعه که در سال ۲۰۰۲ در Diabetologia منتشر شده، افرادی که از چربی اشباع نشده
به جای چربی های اشباع شده استفاده می کنند، میزان کلسترول LDL، حساسیت به انسولین و چربی شکمی بهبود می یابد.

منبع : سایت کلینیک آلومینا، ستاره، نیک شو،دلگرم

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *