خواص فندق | خاصیت ها و فواید مهم فندق برای سلامتی بدن را بخوانید

[ad_1]

فندق یکی از آجیل های پرخاصیت است و دارای ارزش غذایی زیادی می باشد.فندق به طور عمده در کشور ترکیه تولید می شود.بد نیست در ادامه همراه با Niksalehi شوید تا با خواص فندق برای سلامتی بدن بیشتر آشنا شوید.

خواص فندق

بتاسیتوسترول

بتاسیتوسترول که به مقدار زیادی در فندق یافت می ‌شود، اثر فوق‌العاده‌ای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان (مخصوصا
سرطان سینه و پروستات) دارد.بنابراین مصرف ۲۵ تا ۳۰ گرم فندق در روز، بدن را هم در برابر بیماری‌ های
قلبی و هم در برابر سرطان محفوظ می ‌دارد.

روغن فندق

فندق غنی از روغن است.
در واقع ۶۰ تا ۷۰ درصد فندق از روغن تشکیل شده است.این ساختار و ترکیب روغنی دارای فواید زیر برای
بدن است:تامین انرژی، تنظیم حرارت، محفاظت در برابر عوامل بیرونی و کمک به گردش ویتامین‌های محلول در چربی.در روغن فندق،
برخی اسیدهای چرب وجود دارند که اعمال مهمی را برای بدن انجام می‌ دهند؛ به عنوان مثال “اسید اولئیک” موجود
در روغن فندق از افزایش کلسترول خون پیشگیری می‌کند(کلسترول را به میزان ۲/۲۶درصد کاهش می ‌دهد)، قند خون را
تنظیم می ‌کند و آپوپروتئین A-1 را که برای پیشگیری از بروز بیماری ‌های عروق سیاهرگ مفید است، افزایش می
‌دهد(به میزان ۲۵ درصد) و آپوپروتئین B که مضر می ‌باشد را کاهش می ‌دهد(به میزان ۵/۷ درصد).دیگر اسید چرب
مفید در روغن فندق، “اسید لینولئیک” است که به مقدار زیادی در روغن فندق یافت می ‌شود.

لینولئیک اسید نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام‌ ها دارد.
ویتامین های فندق فندق یک منبع خوب از ویتامین‌های B1، B2 و B6 است.
این ویتامین ‌ها برای حفظ سلامت مغز و خون‌سازی ضروری هستند، مخصوصا برای کودکان در حال رشد.ویتامین Eثابت شده است
که مصرف ۲۵ تا ۳۰ گرم فندق در روز، تمامی ویتامین E مورد نیاز در روز را تامین می کند
و برای پیشگیری از بیماری‌ های عروق سیاهرگ قلبی و سرطان کافی است.

فواید روغن فندق

روغن فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E
است که برای سلامت ماهیچه ‌های قلب و دیگر ماهیچه‌ های بدن ضروری است.این ویتامین همچنین برای عملکرد طبیعی سیستم
تولید مثل ضروری می ‌باشد.ویتامین E از تجزیه و همولیز گلبول ‌های قرمز خون جلوگیری می ‌کند، بنابراین به عنوان
نوعی محافظ در برابر کم‌ خونی یا آنمی عمل می کند.

از دیگر فواید ویتامین E که در فندق به وفور
یافت می ‌شود، پیشگیری و ممانعت از عوامل ایجاد کننده سرطان می ‌باشد.
اگر سرطان قبلا در بدن شکل گرفته باشد، ویتامین E با سلول‌ های سرطانی می‌ جنگد.

املاح فندق

فندق دارای مواد معدنی زیر می باشد:

* کلسیم، که برای رشد استخوان ها و دندان‌ ها ضروری است.

* آهن، که
در خون ‌سازی نقش دارد.

* روی، که نقش مهمی در هورمون‌ های جنسی دارد.

* پتاسیم، که برای تحریک سیستم عصبی
و عملکرد مناسب عضلات و ماهیچه‌ ها ضروری است.

در نهایت این که: تحقیقی جدید نشان داده است، افرادی که فندق و یا روغن آن را مصرف می‌ کنند،
۵۰ درصد کمتر از کسانی که هیچ گاه فندق نمی ‌خورند، در معرض خطر مرگ بر اثر حمله ‌های قلبی
هستند.این آجیل دارای مواد تغذیه ‌ای مفیدی برای سلامت قلب است.

خواص فندق

فندق

بد نیست درباره خواص فندق بیشتر بدانید

تقویت قدرت ایمنی بدن

وقتی که خون به درستی و راحتی در بدن جریان داشته باشد قدرت ایمنی بدن افزایش می‌یابد. یکی دیگر از خواص فندق افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است. فندق حاوی مقادیر زیادی کلسیم، پتاسیم، منگنز و منیزیم است و وجود این مواد برای این که جریان خون بهتر باشد لازم و ضروری است.

درمان تعریق کف دست

از دیگر خواص فندق می‌توان به درمان تعریق کف دست اشاره کرد. تعریق کف دست عوامل مختلفی دارد یکی از این عوامل می‌توانند به علت کمبود ویتامین D و B باشد. از آن جایی که فندق حاوی مقادیر زیادی از ویتامین B ،D است، می‌تواند باعث کاهش تعریق کف دست شود.

بهبود عملکرد کبد

وجود ویتامین E در بدن به بهبود عملکرد کبد کمک می‌کند. افرادی که به بیماری‌های کبدی مبتلا هستند باید از مواد غذایی استفاده کنند که حاوی ویتامین E است. مصرف این ویتامین برای افراد مبتلا به بیماری‌ها باید تحت نظر و تجویز پزشک باشد.

دکترسلام-کوئیک فیت

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *