خواص انواع چای | خواص انواع چای و آشنایی انواع چای و خواص آن ها
[ad_1]
خواص انواع چای و روش های تهیه آن را در مقاله زیر آورده ایم. چای
یک نوشیدنی حاوی کافئین میباشد که بسیاری از کشور ها تولیدکننده آن می باشند.
کلا خاصیت چای این است که هم باعث شدابی می شود و هم باعث آرامش.
برای آشنایی با خواص انواع چای و طرز تهیه آن ها با ما در نیک صالحی همراه باشید.
خواص انواع چای
یکی از بهترین روشها برای سمزدایی روزانه نوشیدن یک فنجان از چایهای فهرست
زیر است که natural news در گزارش اخیر خود به آنها پرداخته است:
چای بابا آدم:
این گیاه میتواند ایمنی بدن را تقویت و نیز خون را تصفیه کند.
همچنین میتواند کارکرد کبد و هضم را بهبود بخشد و به بدن در پاک کردن خودش از سموم کمک مؤثری
داشته باشد.
یک فنجان چای این گیاه به طور روزانه شما را پاکیزه و سرشار از احساس خوب خواهد کرد.
چای فلفل قرمز:
مردم بسیاری از فلفل قرمز به دلیل فواید سالم و شناخته شده آن در رژیم غذایی خود
استفاده میکنند.
همچنین این ادویه را مستقیماً بر روی غذای خود اضافه میکنند.
اما هنگامی که بهعنوان چای جوشانده شود میتواند بدن را تصفیه کرده و نیز انرژی لازم برای داشتن یک روز
خوب را برای شما به ارمغان آورد.
چای کاسنی:
کاسنی با افزایش تولید شیره معده که سیستم هاضمه بدنتان را سرعت بخشیده و سرعت خروج سموم و
دیگر مواد ناخواسته در سراسر بدنتان را با اثربخشی بیشتری بالا میبرد گزینه مناسبی برای سمزدایی جسمتان است.
این گیاه به کاهش وزن نیز کمک میکند.
چای گشنیز:
این گیاه تندمزه تنها مخصوص غذاهای مکزیکی نیست بلکه میتواند بهعنوان چای نیز استفاده شود.
گشنیز مانند کاسنی با عمل کردن بر روی سیستم هاضمه میتواند بدم را سمزدایی کند.
بنابراین با مصرف روزانه این نوع چای فواید این سبزی برای از بین بردن سموم بدن را از دست
ندهید.
چای قاصدک :
گل قاصدک با بالا بردن میزان آنزیمهایی که تأثیر سمزدا بر بدن دارند به تصفیه بدن کمک میکند.
این گیاه همچنین نقش مؤثری در بیرون راندن کارسینوژن یا مواد سرطانزا از بدن دارد.
چای شنبلیله:
این چای برای کسانی که از نفخ شکم یا سوء هاضمه رنج میبرند گزینه مناسبی است زیرا کارآمدی
دستگاه معدهای و رودهای را بهبود میبخشد و نه تنها بدن را سمزدایی میکند.بلکه برای مشکلات هضم نیز مناسب است.
همچنین فشار خون را پایین میآورد و التهاب را کاهش میدهد.
چای سیر:
سیر معمولاً به دلیل خواص طبی مورداستفاده قرار میگیرد اما هنگامیکه بهعنوان چای نوشیده شود اثر فوقالعادهای برای
تصفیه بدن و تأمین مواد مغذی لازم و نیز سلامت و کارکرد کبد دارد.
در ادامه بیشتر در مورد خواص انواع چای بخوانید.
چای گل گاوزبان و سنبل طیب (طبیعت گرم و تر)
خواص: آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردهای عصبی، ضد سودا و صفرا،
ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوای جنسی
طرز تهیّه: ۴ قاشق چایخوری گل گاوزبان یا ۱ قاشق سنبل طیب بعلاوه ۱ عدد لیموعمانی
چای بادرنجبویه (طبیعت بسیارگرم)
خواص انواع چای: در بعضی مزاج ها بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب خون ساز، تقویت کننده سلول هـای
مغزی، خـواب آور، آرام بخش، نشاط آور، ضد بوی بددهان (گیاه مورد علاقه حضرت علی (ع))
طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری ۲ لیوان آب جوش نبات
تذکر: افرادی که دچار فشار خون هستند با احتیاط مصرف کنند.
چای دارچین (طبیعت گرم و خشک)
خواص انواع چای: محّرک اعصاب، ضد وسواس و جنون، مؤثر در درمان ناراحتی های گوارشی، دیابت،
دردهای استخوانی و سردی بدن، مفرّح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده
طرزتهیّه: چند قلم دارچین ۲ لیوان آب چوش نبات
چای زنجبیل (طبیعت گرم و خشک)
خواص انواع چای: بالا برنده فشارخون، ضدضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد درد مفاصل، تقویت کننده
قوای جنسی، مقوی معده، خون ساز، ضد سم غذایی
طرزتهیّه: یک قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل ۲ لیوان آب جوش نبات
چای اسطو خودوس (طبیعت گرم و خشک)
خواص انواع چای: آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول های مغزی، ضدمیگـرن ضدزکام و آسم و
برونشیت، ضد اگزما، مؤثر در درمان روماتسیم
طرز تهیّه: یک قاشق غذاخوری ۲ لیوان آب جوش نبات
چای نعنا
نعناع فلفی گیاهی معطر از خانواده نعناع ها است که بسیار محبوب نیز است. بومیان اروپا و آسیا
، هزاران سال است که به دلیل طعم دلپذیر و مزایای زیاد نعناع، آن را مورد استفاده قرار می دهند.
نعناع به عنوان طعم دهنده در محصولات های تنفسی ، آب نبات ها و سایر غذاها استفاده می شود.
علاوه بر این ، بسیاری از افراد نعناع فلفلی را به عنوان چای تازه و بدون کافئین مصرف می کنند. برگ
نعناع حاوی چندین روغن اساسی از جمله منتول ، منتوتو و لیمونن است.
سلامانه، بیتوته، ایرانین دیجیتال،
[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046