خرید آنلاین زعفران درجه یک

فروشگاه آنلاین یک مثقال عرضه مستقیم زعفران درجه یک ایرانی بصورت آنلاین. برای خرید زعفران درجه یک میتوانید از طریق سایت یک مثقال اقدام کنید.

قیمت زعفران

 

همه دنیا با زعفران و خواص آن آشنا هستند. زعفران یا به عبارتی طلای سرخ یک ماده غذایی گران قیمت بوده که کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف و استفاده های شخصی و روزمره دارد. عمده زعفران دنیا در ایران و در استان خراسان تولید می شود و زعفران ایران از کیفیت بسیار بالاتری نسبت به سایر کشورها برخوردار است.

یکی از مزیت های بزرگ آن، عدم نیاز به آب فراوان و مراقبت های ویژه است. یک پیاز زعفران تا 7 سال امکان رویش و برداشت دارد. زعفران به عنوان یک ادویه نیز به کار می رود و علاوه بر خواص درمانی اش برای بهبود طعم و رنگ غذاها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت زعفران با توجه به کیفیت و اصل بودن آن می تواند متفاوت باشد و لازم است این نکته را در هنگام خرید زعفران در نظر بگیرید.
خرید زعفران

متاسفانه به دلیل قیمت بالا و گران بها بودن زعفران، سوء استفاده و تقلب های زیادی در فروش این محصول صورت می گیرد. مصرف کنندگان زعفران برای خرید این محصول حتما باید از فروشگاه های معتبر اقدام به خرید زعفران کنند. با این حال برای شناسایی زعفران اصل موارد زیر را در نظر بگیرید: اولین معیارها برای خرید زعفران، توجه به ظاهر این محصول است. کلاله زعفران که در واقع بخش اصلی آن است، در قسمت بالا به شکل شپیور بوده و در قسمت انتهایی باریک می شود. مزه زعفران نسبتا تلخ هست و گاها هیچ گونه طعمی ندارد، اما عطر آن شیرین است.

کمی از کلاله را در دهان خود بگذارید، اگر شیرین بود زعفران تقلبی است. افراد متقلب برای زیاد کردن وزن زعفران، آن را به شکر و عسل آغشته می کنند. روش دیگر تشخیص زعفران اصل از تقلبی، انداختن مقدار کمی از آن درون آب است. زعفران اصلی نسبت به نوع تقلبی، قدرت رنگ دهی کمتری دارد. زعفران تقلبی به سرعت رنگ خود را از دست می دهد و پس از در آوردن از آب، رنگش تغییر کرده و به روشنی رفته است. البته این نکته را هم در نظر بگیری که قیمت زعفران همیشه زیاد بوده است و اگر با محصولی رو به رو شدید که نرخ آن از قیمت متعارف کمتر است، به اصل بودن آن شک کنید.
خواص زعفران

زعفران را می توان یک داروخانه کامل دانست. تحقیقات بسیاری در مورد خواص زعفران صورت گرفته است و نشان می دهد این طلای سرخ انواع و اقسام مواد مفید را در خود جای داده است. مهم ترین موادی که در آن وجود دارد، ترکیبات آنتی اکسیدانی است که باعث شده است زعفران به یک ضد سرطان قوی تبدیل شود. بسیاری از متخصصان برای افرادی که دارای استرس های شدید یا افسردگی هستند زعفران را توصیه می کنند.

توصیه شده است زنانی که دارای افسردگی بعد از زایمان هستند، به مدت 6 هفته زعفران مصرف کنند تا علائم افسردگی آن ها برطرف شود. از سایر خواص زعفران می توان به پیشگیری از انواع سرطان ها، تنظیم قند خون، کمک به تناسب اندام، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، تقویت بینایی و… اشاره کرد.
افزایش ایمنی بدن

از مهم ترین خواص زعفران تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. شاید کمتر کسی از زعفران به دنبال چنین خاصیتی باشد اما جالب است بدانید، زعفران حاوی ماده ای به نام اسید اسکوربیک بوده که به تولید گلبول های سفید خون کمک شایانی می کند و این مسئله به بدن در مقابله با میکروب و عوامل بیماری زا کمک فراوانی می نماید.
کمک به گردش خون

زعفران دارای مقادیر مناسبی آهن است. آهن می تواند به خون سازی و اکسیژن رسانی بیشتر به سایر قسمت های بدن کمک کند. ازین جهت می تواند به گردش خون بهتر و افزایش متابولیسم بدن کمک کند.
مناسب برای دیابتی ها

زعفران برای دیابت مفید است چرا که حاوی مقادیر مناسبی منگنز بوده و این ماده می تواند در حفظ قند خون بسیار کارا باشد.
کاهش اضطراب

از خواصی که برای زعفران بیان شده و تقریبا همه افراد به خاطر این خاصیت از زعفران استفاده می کنند کمک به کاهش اضطراب و استرس و همچنین شادی آوری می باشد. زعفران یک گیاه دارویی طبیعی ضد افسردگی است. تحقیقات مختلف نشان داده است زعفران با تاثیرگذاری بر روی غدد درون ریز بدن می تواند باعث ترشح هورمون های مفید در بدن شود.
پیشگیری از سرطان

از خواص بی نظیر دیگر زعفران مبارزه و پیشگیری با انواع سرطان ها می باشد. در زعفران ترکیبات متعددی از آنتی اکسیدان ها وجود دارد. خواص آنتی اکسیدان ها در علم جدید اثبات شده است. این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مضر در بدن مبارزه کرده و از ابتلا به بیماری های خطرناک همچون سرطان جلوگیری به عمل می آورد.
ارزش غذایی زعفران

ارزش غذایی زعفران بر اساس اطلاعات وزارت کشاورزی آمریکا به شرح زیر است. در هر قاشق چای خوری زعفران، معادل 0.7 گرم از این ماده ارزش غذایی زیر وجود دارد:

کالری: 2

پروتئین 0.8 گرم

کربوهیدرات 0.46 گرم

فیبر صفر

کلسترول صفر

کلسیم 1 میلی گرم

آهن 0.08 میلی گرم

منیزیم 2 میلی گرم

فسفر 2 میلی گرم

پتاسیم 12 میلی گرم

سدیم 1 میلی گرم

روی 0.01 میلی گرم

ویتامین سی 0.06 میلی گرم

تیامین 0.001 میلی گرم

ریبوفلاوین 0.002 میلی گرم

نیاسین 0.01 میلی گرم

ویتامین ب6: 0.007 میلی گرم

فولات 1 میکروگرم
انواع زعفران

زعفران انواع مختلفی نداشته و ما کلا دارای یک نوع زعفران هستیم. اصطلاح انواع زعفران در واقع به جدا کردن کلاله از خامه زعفران مربوط می شود که انواع مختلف زعفران را تشکیل می دهد. بر اساس این توضیح، انواع زعفران شامل نگین، سر گل، پوشال، خامه و دخترپیچ است. با مراجعه به فروشگاه اینترنتی برادران حسینی می توانید از قیمت زعفران آگاه شده و اقدام به خرید زعفران کنید.
روش نگهداری زعفران

یکی از مهم ترین مسائل در مورد زعفران نگهداری مناسب و اصولی آن می باشد. چرا که این ادویه بسیار گران قیمت است و اگر به درستی نگهداری نشود می تواند عطر و بوی خود و از همه مهمتر خواص فوق العاده خود را از دست بدهد.

در نگهداری از زعفران باید به چند نکته توجه داشته باشید. اول اینکه زعفران را باید در یک جای خشک و خنک نگهداری کنید. بهتر است به جای استفاده از ظرف های پلاستیکی از ظرف های شیشه ای یا فلزی برای بسته بندی و محافظت از زعفران بهره ببرید.

بسته بندی زعفران باید کاملا ایزوله باشد و هیچگونه منفذ ورودی برای هوا نداشته باشد. سعی کنید زعفران ها را در بسته های کوچک تر نگهداری کنید تا در صورت لزوم استفاده فقط همان یک بسته را باز کنید و نیازی نباشد کل بسته زعفران را باز کرده و مورد استفاده قرار دهید.

برای نگهداری بهتر بو و طعم زعفران اجازه ندهید خیلی دم بکشد. چرا که وقتی زمان دم کشیدن طولانی شود اسانس فرار زعفران نیز تبخیر شده و خاصیت خودش را از دست می دهد. زمانی که بوی زعفران را کمی در خانه احساس کردید فرآیند دم کردن را متوقف کنید.
در مورد زعفران بیشتر بدانید

زعفران یا طلای سرخ یکی از مهم ترین محصولات صادراتی ایران می باشد. اما بیشتر این صادرات به صورت فله و بدون برند خاصی صورت می گیرد، که این موضوع باعث شده است منفعت اصلی حاصل از تولید زعفران را شرکت های خارجی ببرند که زعفران را با بسته بندی های شیک و با برند کشور خودشان صادر می کنند و باعث تولید ارزش افزوده بیشتری می شوند.

زعفران بسیار گران قیمت است. قیمت بالای زعفران ناشی از نوع تولید و فرآوری این محصول پر خاصیت می باشد. برای کشت و تولید زعفران نیاز زیادی به نیروی انسانی است. چرا که تمامی فعالیت های تولیدی زعفران با کمک دست انسان صورت می گیرد تا لطمه ای به زعفران وارد نشود.

همین موضوع باعث شده است تا قیمت زعفران به مراتب بالاتر از سایر محصولات کشاورزی باشد و به طلای سرخ ایران مشهور شود. گذشته از این مسائل، زعفران دارای خواص بسیار زیادی می باشد که ناشی از سه ترکیبات شیمیایی خاص به نام کروسین، پیکروکروسین و سافرانال بوده که اولا بسیار گران قیمت هستند و دوما کاربردهای سلامتی بسیار زیادی دارند.

همین ترکیبات باعث وجود خواص فراوانی در زعفران شده است که مهم ترین آن ها عبارتند از: کمک به فعالیت های دستگاه عصبی، تقویت روحیه و جلوگیری از افسردگی، کمک به میل جنسی، کاهش علائم بیماری PMS و کاهش وزن.

زعفران را می توانید به روش های مختلفی استفاده کنید. از دمنوش زعفران گرفته تا استفاده از زعفران در پخت و پز. آن چه مشخص است باید از زعفران در دوزهای مناسب استفاده کرد تا بتوانیم از بیشترین خواص آن بهره ببریم. به طور روزانه می توانید تا 1.5 گرم زعفران را مورد استفاده قرار دهید بدون اینکه نگران عوارض آن باشید.
مصرف بیش از حد زعفران

به طور کلی مصرف هر ماده ای در صورتی که به صورت بی رویه باشد، می تواند عوارضی را به همراه داشته باشد. زعفران نیز از این قضیه مستثنی نبوده و مصرف بیش از حد زعفران می تواند منجر به بروز مشکلاتی شود. در زنان باردار که مصرف زعفران باید قطع شود و یا زیر نظر پزشک باشد. چرا که می تواند منجر به سقط جنین شود.

انسان های عادی در هر وعده می توانند تا 5 میلی گرم زعفران را مصرف نمایند و در صورت مصرف بیش از اندازه عوارضی چون مسمومیت های غذایی، مشکلات گوارشی چون اسهال، زردی بدن، بی حسی و حتی مرگ را به دنبال داشته باشد.
کاشت زعفران

با توجه به گران قیمت بودن این محصول غذایی و همچنین مهیا بودن شرایط جغرافیایی ایران، بسیاری از افراد به دنبال کاشت و تولید زعفران هستند. این موضوع برای کشور ما می تواند خیلی مفید باشد و چرخه اقتصادی کشور را به حرکت درآورد. اما توجه به این نکته ضروری است که کاشت زعفران یک موضوع تخصصی است و هر کس که می خواهد وارد کاشت این محصول شود باید از نظر و تخصص کارشناسان مربوطه استفاده کند تا سرمایه، وقت و انرژی خود را به هدر ندهد.

برای کاشت اصولی زعفران باید به نکات اساسی توجه داشته باشید. در ادامه به مهم ترین مسائل پیرامون کاشت زعفران به طور خلاصه اشاره خواهیم کرد.

– زمین مناسب برای کاشت زعفران ترکیبی از خاک و ماسه بوده و ph آن باید بین 7 تا 7.5 قرار داشته باشد.

– پیاز زعفران باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد. یک نکته مهم در پیاز زعفران این است که هر چه فاصله تهیه پیاز و کشت آن کمتر باشد زعفران ما از کیفیت بهتری برخوردار می شود.

– پیازهای زعفران قبل از کشت باید به وسیله روش های خاصی ضد عفونی شوند.

– کشت پیازهای زعفران باید در فصول خاصی از سال صورت گیرد که بهترین زمان اینکار از خردادماه تا اوایل مهرماه می باشد.

– در آبیاری زمین زعفران باید به نکات ویژه ای توجه کرد تا محصول خروجی از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

– در حین کشت زعفران باید برنامه خاصی برای مبارزه و نابودی علف های هرز داشته باشیم چرا که می تواند با خود زعفران در رقابت باشد و منابع رشد زعفران را مصرف کند.

– باید به طور منظم به زمین کشاورزی سر بزنیم تا متوجه آفات زعفران شویم و به موقع با آن ها برخورد کنیم.

– برای چیدن گل های زعفران باید هر روز اینکار را انجام دهیم چرا که در مدت 20 تا 30 روزه گلدهی زعفران، هر روز زعفران گل می دهد.
چگونه هنگام خرید زعفران، زعفران تقلبی را از اصل تشخیص دهیم؟

روش های متعددی برای تشخیص زعفران اصلی وجود دارد که مهم ترین آن ها قرار دادن قسمتی از کلاله در دهان می باشد. اگر کلاله شیرین بود زعفران تقلبی است.
بهترین شهر برای خرید زعفران کجاست؟

زعفران در شهرهای مختلفی به فروش می رسد، اما با توجه به اینکه بیش از 90 درصد زعفران دنیا در خراسان تولید می شود می توان شهر مشهد را بهترین شهر برای خرید زعفران در نظر گرفت. چرا که با کیفیت ترین زعفران ها با قیمت های مناسب در این شهر عرضه می شود.
قیمت زعفران به چه عواملی بستگی دارد؟

زعفران یکی از گران ترین ادویه های دنیا می باشد. علت این گرانی نوع کاشت و برداشت این محصول می باشد. مهم ترین عامل در گرانی زعفران نیاز داشتن به نیروی انسانی فراوان می باشد.
آیا مصرف بیش از حد زعفران مضر است؟

بله، مصرف هر چیزی بیش از اندازه می تواند منجر به عوارضی شود. زعفران نیز از این قضیه مستثنی نمی باشد. در زنان باردار می تواند این موضوع خطرناک تر باشد و منجر به سقط جنین در آن ها شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *