خراب شدن مواد غذایی در یخچال


خراب شدن مواد غذایی در یخچال را در مقاله زیر بخوانید.
همیشه یخچال برای نگه داری مواد غذایی به مدت طولانی تر به کار می رود.
ولی یکسری مواد غذایی هستند که نباید در یخچال گذاشت.
برای آشنایی بیشتر با خراب شدن مواد غذایی در یخچال با ما در نیک صالحی همراه باشید.

خراب شدن مواد غذایی در یخچال

شاید با خودتان فکر کنید امن‌ترین جایی که می‌توانید از تمام خوراکی‌ها نگهداری کنید تا مانع خراب شدن و فاسد شدن آن‌ها شوید یخچال خانه است. در صورتی که با قرار دادن برخی از مواد غذایی در یخچال باعث زودتر خراب شدن آن‌ها می‌شوید.

۱. موز: موزها به دو دلیل نیاز به جای گرم دارند: ۱. اگر موزهای سبز و نارس را انتخاب کرده‌اید گرما می‌تواند به رسیدن و پخته شدن آن‌ها کمک کند. ۲. نور و هوا در جلوگیری از لک شدن و پوسیدگی موزها بسیار موثر هستند.

خراب شدن مواد غذایی در یخچال

خراب شدن مواد غذایی در یخچال

مواد غذایی که نباید در فریزر گذاشته شوند

۲. قهوه: هیچگاه از قهوه در یخچال نگهداری نکنید، زیرا بوی تمام مواد خوراکی دیگر را به خود جذب می‌کند و طعم آن نیز تغییر می‌کند از قهوه در ظرف در بسته و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.

۳. گوجه فرنگی: دمای اتاق بهترین دمایی است که می‌توانید از گوجه فرنگی‌های خود نگه داری کنید، زیرا دمای سرد یخچال می‌تواند طعم گوجه فرنگی‌ها را ازبین ببرد.

۴. عسل: بهترین عسلی که می‌توانید داشته باشید در یک ظرف در دار در یک انبار تاریک و خنک است. نگه داری از عسل در یخچال موجب نامطبوع شدن و سفت شدن بیش از حد آن می‌شود.

۵. سبزیجات تازه: محیط و سرمای یخچال سبزیجات تازه مانند ریحان، رزماری، آویشن و گیاهان ترش مزه را خشک کرده و آب آن‌ها را ازبین می‌برد. ساقه این سبزیجات را در آب قرار داده و در دمای اتاق و به دور از نور خورشید نگه دارید.

این مواد غذایی را در یخچال نگذارید

۶. نان: اگر به نان‌های خشک، سفت و بیات علاقه ندارید پس هرگز از نان در یخچال نگهداری نکنید، زیرا دمای یخچال باعث ازبین رفتن اب و بافت نرم نان می‌شود.

۷. روغن: این ماده نیز دقیقا مانند عسل و سبزیجات عمل کرده و از هر نوع روغن پخت و پزی که باشد در یخچال جامد شده و کارایی آن پایین می‌آید. از روغن در جای خشک و بدون نور نگهداری کنید.

۸. خربزه: اگر به فروشگاه‌های مواد غذایی تازه نیز رفته باشید هیچ گاه خربزه و هندوانه را در یخچال مشاهده نمی‌کنید. دمای سرد باعث یخ زدگی در آن‌ها می‌شود. در نتیجه از آن‌ها در دمای اتاق نگهداری کنید و پس از برش زدن در یخچال بگذارید.

این مواد غذایی را در یخچال نگذارید

این مواد غذایی را در یخچال نگذارید

مواد خوراکی ممنوعه برای یخچال

۹. سیب زمینی و پیاز: هر دوی این صیفی‌جات برای نگهداری و سالم ماندن بافتشان نیاز به دمای اتاق دارند. گازهای ساطع شده از یخچال موجب تسریع در خراب شدن آن‌ها و سرمازدگی می‌شود.

۱۰. سیر: اگر باز هم به فروشگاه‌های موادغذایی نگاه کنید متوجه می‌شوید که سیر تا زمان طبخ شدن نیازی به نگهداری در دمای یخچال ندارد و بهترین دما برای نگهداری از آن دمای اتاق و محیط بدون نور است.

منبع: ilna، باشگاه خبرنگاران جوان


طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *