خاصیت ویتامین C | آشنایی با خاصیت ویتامین C و میوه‌ها و سبزی‌های سرشار از ویتامین

[ad_1]

خاصیت ویتامین C را در مقاله زیر بخوانید.
ما در مقاله زیر به ارایه خاصیت این ویتامین مهم پرداخته ایم که توانسته است
با سرماخوردگی مقابله کند.
برای آشنایی بیشتر با خاصیت ویتامین C با ما در نیک صالحی همراه باشید.

خاصیت ویتامین C

ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله خاصیت ویتامین C را می‌توان تاثیر آن را در مقابله با سرما خوردگی نام برد.
همچنین سبب بهبود خلق و خو و رفع افسردگی و خستگی می‌شود.

خاصیت ویتامین C

خاصیت ویتامین C

دکتر هوشنگ سلطان زاده گفت: خاصیت ویتامین C یا اسید آسکوربیک یکی از مواد
مغذی مهم است ویتامین C ویتامینی محلول در آب است و برای رشد و نمو طبیعی لازم است.
این ویتامین به جذب آهن در بدن نیز کمک می‌کند.
وی افزود: از آن‌جا که بدن قدرت تولید یا ذخیره‌ این ویتامین‌ را ندارد از این جهت مهم است که
ویتامین‌ C در جیره غذایی موجود باشد.

فواید ویتامین C

برای بسیاری از افراد یک پرتقال بزرگ، یک ظرف توت فرنگی (حدود ۱۶۵ گرم) یا فلفل قرمز یا کلم
بروکلی خرد شده مقدار کافی ویتامین C روزانه را تامین می‌کند.
مقدار اضافی ویتامین C از ادرار دفع می‌شود.
سلطان زاده تصریح کرد: در بزرگسالان مقدار توصیه شده مصرف در جیره غذایی ویتامین C برابر ۶۵ تا ۹۰ میلی
گرم در روز است.

تاثیر ویتامین سی بر خلق و خوی افراد

وی در خصوص تاثیر  خاصیت ویتامین C بر خلق و خوی افراد اذعان داشت: طی پژوهشی که اخیرا انجام شد، پژوهشگران پس
از تجویز ویتامین C به بیمارانی که نسبت به افراد طبیعی دارای ویتامین C کمتری بودند، مشاهده کردند خلق و
خوی این بیماران بهبود یافته است.
این افراد قبل از تجویز ویتامین C دارای خستگی و افسردگی بودند که پس از مصرف ویتامین C احساس خستگی
و افسردگی در آن‌ها از بین رفت.

میوه‌ها و سبزی‌های سرشار از ویتامین C

میوه‌ها و سبزی‌های سرشار از ویتامین C

میوه‌ها و سبزی‌های سرشار از ویتامین سی

این داروساز در پایان اظهار داشت: باید از میوه‌ها و سبزی‌های سرشار از ویتامین C استفاده کرد
و اگر از مکمل این ویتامین استفاده می‌شود، نباید ورودی آن به بدن بیش از ۲۰۰۰ میلی گرم باشد.
مصرف بیش از حد این ویتامین در جیره غذایی مضر بوده و با بروز نشانه‌هایی مثل اسهال، تهوع، استفراغ، سوزش
سر دل، نفخ شکم، سر درد، بی خوابی و سنگ کلیه به بدن صدمه می زند.

چگونه بیشترین مقدار ویتامین سی را از میوه‌ها و سبزیجات مختلف دریافت کنیم؟

برای دریافت خاصیت ویتامین C غذاهای قرمزی بخورید که خام و نپخته هستند، سعی کنید میوه‌ها و سبزیجات را هرچه سریع‌تر پس از قاچ‌کردن بخورید و میوه‌ها و سبزیجات را به‌جای اینکه بجوشانید، بخارپز کنید. توجه داشته باشید که میوه‌های تازه و ارگانیک بهترین منبع غذایی هستند.

غذا‌ها در حالت طبیعی‌شان بهترین منبع تغذیه برای بدن شما هستند، درنتیجه اگرچه اکثر افراد برای جذب ویتامینِ بیشتر به سراغ مکمل های غذایی می‌روند، ما به شما توصیه می‌کنیم که بهترین منبع برای کسب انواع ویتامین ها و مواد معدنی یا مغذی منابع غذایی تازه و خام هستند.

منبع : باشگاه خبرنگاران، چطور

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *