روغن زیتون و چاقی | همه چیز درباره روغن زیتون و چاق شدن را بدانید


یکی از روغن های طبیعی بسیار پرخاصیت روغن زیتون است که همراه با سالادها و موادغذایی مختلف مصرف می شود اما زیاده روی در مصرف این روغن نیز عوارضی دارد در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره روغن زیتون و چاقی بیشتر بخوانبد

روغن زیتون و چاقی

پزشکان هشدار می دهند تا افراد در مصرف روغن زیتون زیاده روی نکنند زیرا می تواند باعث
از دست رفتن سلامتی آنها شود.
با وجود اینکه مصرف روغن زیتون دارای اثرات بسیار مفید بر قلب و سلامت بدن انسان است اما زیاده روی
در مصرف آن هم می تواند مضر باشد.
گفتنی است روغن زیتون دارای حدود ۵۰ کالری انرژی در هر قاشق چایخوری است که می تواند در اثر زیاد
خوردن سبب چاقی در بدن فرد شده و سلامت او را تهدید کند.

بررسی ها نشان می دهند از دیگر موادی که افراط در زیاده خوردن آن نتیجه ای جز بالا رفتن قند
خون و بروز بیماری ندارد آب میوه است زیرا فرآیند تبدیل آن به قند خالص در بدن بسیار سریع تر
از میوه به صورت خام و در اصطلاح پالپ دار است.

پزشکان توصیه می کنند تا افراد در حد معمولی و طبیعی از روغن زیتون و یا آب میوه های طبیعی
مصرف کنند و به ویژه در خصوص روغن زیتون میزان کالری را که در طول روز از طریق آن جذب
بدن خود می شود را محاسبه کنند و برای سوزاندن این کالری حتماً ورزش کنند.

روغن زیتون و چاقی

روغن زیتون

بد نیست درباره روغن زیتون بیشتر بدانید

روش انتخاب روغن زیتون مرغوب: اول: آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. اگر بوی فلزی احساس کردید ٬ بدانید که روغن ٬ نامرغوب یا فاسد است.

دوم: آن را بچشید. برای این کار طوری روغن را روی زبان بریزید که سقف دهان را نپوشاند. مزه روغن نامرغوب روی زبان به کندی پخش می شود. برخی روغن های خوب در عقب دهان مزه تندی ایجاد می کند که نشانه برداشت زیتون نارس است.

سوم: آن را ببینید. ولی دیدن رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد. به علاوه هر نوع زیتون رنگ مخصوص خود را دارد. حتی اگر مقدار برگ های زیتون همراه دانه زیاد باشد ٬ رنگ روغن حاصل را تغییر می دهد.

ملاحظه: ازخرید روغن هایی که در ظروف شفاف و درمعرض نور و دمای بالا نگهداری شده٬ خودداری کنید. روغن زیتون باید در جای خشک و خنک و تاریک قرار داشته باشد. پس از استفاده درب ظرف را بلافاصله ببندید. زیرا روغن زیتون به سرعت بو و مزه غذاهای مختلف را به خود می گیرد و در اثر تماس با اکسیژن هوا فاسد می شود. نگهداری روغن در ظروف سرامیکی یا پلاستیکی تیره بهتر از ظروف پلی اتیلنی شفاف می باشد.

شرایط نگهداری روغن زیتون

روغن زیتون را در شرایط مناسب می توان ۱۲۰ تا ۱۹۰ روز نگهداری کرد. مثل اکثر روغن های مایع غیر اشباع است و برای سرخ کردن مناسب نیست. متشکل از اسید های چرب غیر اشباع مونو است که نمی تواند در مقابل افزایش دما مقاومت کند.
سریعا اکسیداسیون می شود و طعم و بوی خود را از دست می دهد. برای استفاده از روغن می توان روغن زیتون را در حین پختن غذا و یا زمانی که غذاهایی که روی آتش است ٬ و هنوز آب دارد اضافه کرد.

روغن زیتون و چاقی

روغن زیتون

دانستنی های این روغن طبیعی

۱- ارزش غذایی بو دار از بی بوی آن بیشتر است. ۲- در هر غذایی که در حین پخت آب دارد می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. ۳- مصرف آن برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است. ۴- پایین آورنده چربی بد خون مانند تری گلیسیرید است. ۵- اخطار: مصرف بیش از حد روغن زیتون باعث چاقی می شود. ۶- در شرایط مناسب بیشتر از ۲ سال قابلیت نگهداری ندارد.

مجله سلامتی دکتر کرمانی


طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *