پیشگیری سرطان | اشتباهات رژیم غذایی که سرطان زا است و باید از آن ها اجتناب کنید

[ad_1]

مطالعات جدید بیشتر و بیشتر ارتباط بین رژیم غذایی ضعیف و خطر ابتلا به برخی سرطان ها
را تایید می کد. در حقیقت یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را به
اندازه الکل و بیشتر از ورزش نکردن افزایش می دهد. آخرین تحقیقات انجام شده در ایالات متحده
نشان میده دکه فقط با چند تغییر در رژیم غذایی می توان از ابتلا به سرطان پیشگیری کرد. پیشگیری سرطان با
  رعایت نکات رژیم غذایی بهترین روش برای حفظ سلامت است.

پیشگیری سرطان با اجتناب از اشتباهات رژیم غذایی

عادت های بد غذایی در تمام کشورها رایج است و همه می توانند با داشتن یک رژیم غذایی سالم تر
زندگی بهتری را تجربه کند. این مطالعات نشان مید هد که مردان ، افراد میانسال و اقلیت های نژادی
از نظر ابتلا به سرطان مرتبط با رژیم غذایی در معرض خطر بیشتری هستند.

در مورد انواع سرطان که قوی ترین پیوند با رژیم غذایی دارند می توان به سرطان دستگاه گوارش
و تولید مثل و همچنین سرطان کلیه، دهان و گلو اشاره کرد.

خوشبختانه تغییر عادت های غذایی می تواند به شما کمک کند در این مقاله ۵ عادت بد غذایی اصلی
که به طور بالقوه می توانند باعث سرطان شوند را با شما در میان می گذاریم تا با پیشگیری از این
اشتباهات در مقابل سرطان از خودتان محافظت کنید.

۱ . گوشت قرمز و فراوری شده زیاد می خورید

گوشت قرمز و فراوری شده زیاد می خورید

خوردن بیش از حد گوشت قرمز و فراوری شده یکی از خطرناک ترین گزینه های رژیم غذایی است
در طی دهه گذشته مردم مصرف گوشت قرمز خود را کاهش داده اند ولی میزان مصرف گوشت
فراوری شده بدون تغییر باقی مانده است. در این مطالعه مشخص شد که مردم آمریکا به طور متوسط
روزانه ۲۸ گرم گوشت متوسط مصرف می کنند و این آمار در بسیاری از کشورهای دیگر
مشابه است.

این  مقدار دو برابر مقدار مجاز مصرف روزانه این محصولات است که در بسیاری از کشورها
رسما به عنوان یک خوراکی سرطان زا معرفی می شوند. در واقع مصرف روزانه مجاز همه
گوشت ها حتی گوشت کم چرب ، تخم مرغ، لوبیا و آجیل ها نباید بیشتر از دو سرو و در مجموع
بیشتر از ۱۷۰ گرم باشد. مصرف بالای گوشت قرمز و فراوری شده بیشترین تاثیر را بر
احتمال خطر سرطان معده و روده بزرگ دارد.

۲ . پیشگیری سرطان : به اندازه کافی لبنیات مصرف نمی کنید

به اندازه کافی لبنیات مصرف نمی کنید

جای تعجب نیست که مصرف کم لبنیات تقریبا به اندازه کمبود غلات در رژیم غذایی می تواند خطر
ابتلا به سرطان کلورکتال را افزایش دهد. مقدار توصیه شده لبنیات در روز ۳ سرو است که معمولا
افراد نصف این مقدار را مصرف میکنند. تحققان متوجه شده اند که کمبود کلسیم و لبنیات می تواند
مسئول افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ شود.

۳ .پیشگیری سرطان :  میوه وسبزیجات کافی نمی خورید

میوه وسبزیجات کافی نمی خورید

این یک مورد را حتما می دانید. مصرف میوه ها و سبزیجات هر چه در رژیم غذایی شما بیشتر باشد
به نفع شماست. ۴ سرو ( حدود ۲ لیوان یا ۱۵۰ گرم ) سبزیجات و ۳ سرو میوه را باید در روز مصرف
کنید که البته شامل سبزیجات نشاسته ای مثل سیب زمینی و آبمیوه نمی شود. افرادی که معمولا مقدار
مصرف میوه و سبزیجاتشان کمتر است بیشتر درچار سرطان گلو، دهان و ریه می شوند.

کمبود مصرف میوه با سرطان سینه و رحم نیز در ارتباط است. با مصرف میوه و سبزی جات کافی
احتمال ابتلا به انواع سرطان ۵ – ۹  درصد کاهش پیدا میکند.

۴ . پیشگیری سرطان : اجتناب از مصرف زیاد نوشیدنی های شیرین

 

اجتناب از مصرف زیاد نوشیدنی های شیرین

نوشیدنی های شیرین ، چه نوشابه باشد چه لاته با چای شیرین برای دستگاه تناسلی، کلیه و کبد خطرناک
هستند و خطر ابتلا به تومورهای سرطانی در این اندام ها را افزایش میدهد. سعی کنید مصرف این
نوشیدنی ها را به حداقل برسانید. به خصوص نوشیدنی های گازدار شیرین.

۵ . پیشگیری سرطان : باید غلات بیشتر بخورید

دومین علت اصلی سرطان های مرتبط با رژیم غذایی عدم وجود غلات کامل مانند ذرت ،
گندم سبوس دار، جو دو سر و برنج قهوه ای در رژیم غذایی است. هر فرد بالغ باید هر روز
حدود ۳ وعده غلات مصرف کند، فیبر، مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین های موجود در
غلات کامل می تواند ما را از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان های دستگاه گوارش و تولید
مثل و کلیه ها محافظت کند.

انتخال غلات سبوس دار بسیار مهم است زیرا از نظر فیبر مغذی تر و به طور قابل توجهی
غنی تر هستند ولی با این وجود تنها ۲۰ درصد غلات مصرفی روزانه افراد سبوس دار
هستند.

منبع : bamail

تهیه و ترجمه گروه تغذیه نیک صالحی

اختصاصی نیک صالحی

]}

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *