نکات پختن مرغ | نکات و اشتباهات رایج به هنگام پخت مرغ را بدانید

[ad_1]

مرغ یکی از اصلی ترین موادغذایی می باشد که همه خانواده ها آن را به گونه ای مصرف می نمایند.بد نیست بدانید پختن مرغ اصول مخصوص به خود را دارد و در صورتی که رعایت نشود مرغ شما خوش طعم و لذیذ نخواهد شد.اگر مصرف گوشت مرغ شما زیاد است در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا مهمترین نکات پختن مرغ خوشمزه را بخوانید.

نکات پختن مرغ

هنگام خرید مرغ باید کنار آن ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید.
البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ را هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

در آب نمک نخواباندن گوشت

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

پختن مرغ از طرف غلط

از نکات پختن مرغ این است که برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد.
سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

سرخ نکردن پوست مرغ

می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ

دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر و … با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

بلافاصله خوردن مرغ آماده

یکی از نکات پختن مرغ این است که همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید.
چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

بد نیست روش درست کباب کردن مرغ را بدانید

در نکات پختن مرغ ،کباب کردن مرغ، یک کار ماهرانه است. با جدا کردن اندام های بدن مرغ
از شکم شروع کنید. در ابتدا لازم است شکم مرغ را با میوه ها یا گیاهان
معطر مانند لیمو خرد شده، برگ رزماری یا سیر پر کنید. بعد پوست آن را با روغن زیتون چرب کرده و
در نهایت پوست براق را آغشته به نمک و فلفل سیاه کنید. یکی از بهترین و بی نظیر ترین ظروف برای کباب کردن مرغ کامل، ماهی تابه چدنی است.

شاید همیشه دوست نداشته باشید یک مرغ کامل را برشته کنید،
حتی اگر بخواهید هم، زمان بر است و ممکن است بیش از یک ساعت طول بکشد.
در این شرایط کباب کردن مرغ در فر راه حل خوبی است. با تنظیم دما روی ۴۵۰ تا ۴۷۵ در عرض
نیم ساعت مرغ شما کباب شده و رنگ طلایی پر زرق و برق به خود خواهد گرفت.

هنگام تنظیم برش ها برای برشته شدن، حتماً آنها را در یک لایه قرار دهید.
همچنین لازم است تا فاصله ای بین شان بدهید تا حرارت فر فضایی برای احاطه مرغ داشته باشد و بتواند از هر زاویه در معرض حرارت قرار گیرد. اگر مرغ را به همراه سبزیجات
بپزید، احتمال اینکه سبزیجات سریعتر از مرغ پخته شوند، وجود دارد، مگر اینکه
از سبزیجات ریشه ای سخت مانند هویج کامل استفاده کنید. در این شرایط باید سبزیجات را از فر
خارج کنید چون ممکن است بسوزند.
علاوه بر این، سبزیجات هوای فر شما را مرطوب کرده و دستیابی به پوست مرغ فوق العاده ترد را سخت تر می کنند.

گریل کردن مرغ:

روند گریل کردن مرغ ساده است، اما چند نکته برای یادآوری وجود دارد.
از نکات پختن مرغ بدانید ابتدا همه اجزای اصلی مرغ به زیبایی روی گریل پخته می شوند.
همانطور که منتظر گریل کردن مرغ خود هستید، به خاطر داشته باشید
که گرما می تواند از یک گریل به دیگری
یا از یک طرف گریل به طرف دیگر متفاوت باشد، بنابراین بیشتر از آنکه به
زمان دستور العمل تان تکیه کنید، به درجه حرارت مورد نیاز گوشت تان اعتماد کنید.

دو روش عالی برای ساخت لایه های خوش عطر و طعم مرغ وجود دارد
که باید قبل از اینکه مرغ را گریل کنید، آن را به کار گیرید: ماریناد و مالش. مارینادها
پتانسیل تقویت عطر
و طعم و آبدار شدن گوشت را دارند. مالش نیز این امکان را دارد که سطح مرغ را تردتر کند. راه دیگر برای تقویت طعم مرغ از طریق سوخت پخت و پز شما است.
به عنوان مثال
اگر از یک گریل زغالی استفاده کنید، عامل تاثیرگذار بر روی طعم اضافه شده همان سوخت پخت و پز است.

از نکات پختن مرغ بدانید برای گریل کردن مرغ، جلوگیری از برش های واقعاً ضخیم
است. مسلما سینه های مرغ بلند و سنگین، می تواند مدت زمان طولانی تری
را برای گریل کردن نیاز داشته باشد، و قبل از پختن کامل قسمت های وسط، قسمت های خارجی می سوزد.

تابناک با تو-بهداشت نیوز

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *