مکمل سیر | همه چیز را درباره خواص سیر و فواید مکمل سیر بدانید
سیر از جمله گیاهانی است که به شدت پرخاصیت است و از جمله خواص آن می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی آن،کمک به سلامت قلب و خاصیت آنتی بیوتیکی آن برای جلوگیری از بیماری ها اشاره نمود.بد نیست در ادامه همراه با Niksalehi شوید تا درباره مکمل سیر و فواید آن بیشتر بدانید.
مکمل سیر
سیر از گیاهانی است که بیشتر از آنکه جنبه تغذیهای داشته باشد دارای جلوههای دارویی است و اخیراً نیز خواص
آنتیاکسیدان این گیاه پرخاصیت زبانزد خاص و عام شده است.
این گیاه بیش از ۴۰۰۰ سال قدمت
تاریخی دارد و در چین باستان به عنوان یکی از ارکان درمانی شناخته شده بوده است.
با شناخته شدن اثر درمانی سیر در غرب، بررسیهای بسیاری با این گیاه معجزهگر انجام شده است.
سیر، چه به صورت خام و چه پخته، چه به صورت کپسول یا قرص و چه به شکل خوراکی
یا مالیدنی (ضماد) مؤثر است.
مصرف منظم و در حد اعتدال سیر سبب طبیعی شدن میزان کلسترل خون میشود، از میزان چربیهای بالقوه مضری به
نام تریگلیسریدها میکاهد، به سلامت قلب و دستگاه قلب و عروق کمک میکند و نه تنها دارای فعالیت ضد لخته
شدن خون است، بلکه به علت داشتن خواص آنتیبیوتیکی، از بروز سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری مینماید.
همچنین مصرف منظم آن، انسان را در برابر
انواع مختلف سرطانها حفظ میکند.
ثابت شده است که ترکیب «دیآلیل سولفاید» موجود در سیر برای پیشگیری از رشد تومور بسیار مؤثر است.
نتایج انجام بررسیها در این زمینه ثابت کرده است که حتی مصرف سیر مانع انتشار سلولهای سرطانی از یک نقطه
به نقطه دیگر بدن میشود.
روش مصرف سیر
سادهترین راه
استفاده از آن، همراه کردنش با جیره غذایی است.
آنها که به بوی سیر عشق میورزند میتوانند از سس سیر روی سالاد استفاده کنند.
به این منظور یک یا دو حبه سیر را خُرد کرده، با روغن زیتون تصفیه نشده، کمی سرکه و یک
قاشق چای خوری خردل خوب مخلوط کرده و روی سالاد میریزند.
یک راه دیگر مصرف سیر در نان است.
به این منظور یک چهارم فنجان روغن زیتون تصفیه نشده و ۴ یا ۵ حبه سیر خورده شده را در
ظرفی ریخته و خوب هم میزنند و یک قاشق چای خوری از این مخلوط را روی برشی از نان قرارداده
و در توستر میگذارند تا رنگ آن طلایی شود.
میتوان از این مخلوط در ساندویچها هم استفاده کرد.
برای آن عده که از بوی سیر ناراحت میشوند، استفاده از مکملهای حاوی سیر است.
همچنین میتوان از عصاره سیر کهنه استفاده کرد که به صورت کپسولهای ژلی و قرص و کپسول در دسترس است.
با مصرف اینگونه مکملها، دیگر دهان بوی سیر نمیگیرد و میتوان از منافع سیر سود برد.
باید به خاطر داشت که اگر میخواهید از مکمل سیر استفاده کنید، همیشه نظر پزشک خود را جویا شوید.
بد نیست درباره خواص سیر بیشتر بدانید
دکتر سیمین دشتی خویدکی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه ماده فعال اصلی سیر خام آلیسین نام دارد، گفت: در اثر تکه کردن یا کوبیدن سیر خام، آلیسین با آنزیم آلینازی واکنش میدهد و تولید آلیسین میکند که ماده ضدباکتری قوی است و هنگامی که وارد جریان خون میشود، موجب ضد عفونی شدن ریهها، معده و پوست میشود. همچنین ترکیبات گوگرددار سیر دارای خاصیت ضد قارچ و باکتری است و به همین علت سیر در بسیاری از بیماریهای آنفلوآنزا نیز مفید است.
وی افزود: کاهش کلسترول و تریگلیسیرید، کاهش فشار خون و کمک به کاهش چربی، دارا بودن خواص ضد انعقادی، حفظ سلامتی قلب وعروق، خواص آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی و بدون بو بودن این مکملها، ضد عفونی کننده ریه، معده و پوست، درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، عفونتهای دستگاه تنفسی و سینوزیت از جمله مزایای مصرف مکملهای سیر است.
مصرف مکمل سیر
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: مصرف مکملهای سیر میتواند به مشکلات بینایی و عصبی مبتلایان دیابت کمک کند و از عوارض پرتو درمانی و شیمی درمانی بکاهد. همچنین از بدن در برابر رادیکالهای آزاد حفاظت میکند.
دشتی خویدکی با بیان اینکه مصرف مکملهای سیر در تبدیل چربی اضافی به انرژی کمک میکند، خاطرنشان کرد: ترکیبات موجود در سیر به کاهش میزان کلسترول بویژه کلسترول بد (LDL) در بدن کمک میکند. بنابراین چربی اضافی بدن را به انرژی تبدیل میکند که در حفظ سلامتی بسیار موثر است.
این متخصص فارماکوتراپی در پایان یادآور شد: به منظور جلوگیری از ایجاد بوی نامطبوع باید از جویدن مکملهای سیر خودداری شود و برای استفاده در دوران بارداری و شیردهی، پیش از انجام عمل جراحی و همچنین در صورت مصرف داروهای ضد انعقاد خون، مشورت با پزشک قبل از مصرف الزامی است.
منبع : درمانگران ایران -ایسنا
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046