مواد مضر در نوتلا | همه چیز را درباره ضررهای شکلات نوتلا بدانید


یکی از خوراکی هایی که چند سالی است در میان ایرانیان به خصوص کودکان و نوجوانان به شدت طرفدار پیدا کرده است شکلات نوتلا می باشد.اگر شما هم به این نوع شکلات علاقمند هستید بهتر است از مضرات آن نیز آگاه شوید در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا درباره مواد مضر در نوتلا بیشتر بدانید.

مواد مضر در نوتلا

به نظر می رسد که اولین قدم در کنترل اضافه وزن و چاقی، نگهداری و حفظ وزن باشد.
برای مثال اگر افزایش وزن در جامعه ای متوقف شود ظهور موارد جدید چاقی بسیار اندک خواهد شد.

به علاوه پس از کاهش وزن نیز اعمالی جهت حفظ و نگهداری وزن مطلوب لازم می باشد بنابراین باید
در غذا خوردن از خوردنی های سالم استفاده کنیم مثلا می گویند نوتلا برای سلامتی خوب نیست اکنون در
ادامه مطلب علت آن را بیان میکنیم نان و پنیر و سبزی عصرانه سالم جوانان در گذشته بوده است ولی
این روزها بستنی ها در انواع مختلف و نوتلا بارها با شیک های اشتها برانگیز جای عصرانه های گذشته
را پر کرده اند.
امروزه شکلات صبحانه را در انواع و اقسام خوراکی ها به کار می برند و همین امر سبب می شود
کالری آن ها افزایش یابد.
مواد اصلی و سازنده نوتلاها

روغن پالم فندق شکرکاکائو شیرکم چرب آب پنیر

مضرات مواد تشکیل دهنده  نوتلا

روغن پالم اسید چرب اشباع
شده است که باعث افزایش کلسترول خون و در نتیجه انسداد عروق می شود و مصرف بیش از حد آن
به کلیه، ریه و قلب آسیب های جدی وارد می کند.

۹۰ درصد مواد معدنی آب پنیر که یک محصول گاوی است و حاوی هورمون ها و آنتی بیوتیک است در
اثر حرارت و خشک شدن از بین می رود و در نتیجه خاصیت خود را از دست می دهد.

هرقاشق غذاخوری نوتلا حاوی ۱۰۰کیلو کالری است که برای سوختن کالری آن باید ۲ کیلومتر پیاده روی کرد.
طرفداران پر و پا قرص نوتلا باید حتما بین مصرف مواد غذایی و فعالیت روزانه شان به ویژه در زمان
مصرف این عصرانه پرکالری برقرار کنند.

نوتلا

بد نیست درباره سایر مضرات نوتلا بیشتر بدانید

در تولید شکلات نوتلا از ” سوی لستین (Soy Lecithin) ” استفاده می شود که با دستکاری ژنتیکی به دست می آید و به علت میزان فراوان تراریختگی، هضم آن بسیار دشوار می شود و میزان هورمون های بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.

شماری از پزشکان توصیه کرده اند زنان باردار، نوزادان و مبتلایان به سرطان سینه، از مصرف این ماده به شدت پرهیز کنند.

همچنین وانیلین (Vanillin) درتولید نوتلا استفاده می شود که وانیل نیست زیرا دانه های وانیل که در ماداگاسکار کشت می شود، بسیار گران قیمت است. وانیلین، ماده شیمیایی ارزانی است که در کارخانه ها تولید می شود و فقط طعم و بوی وانیل را داراست.

شماری از کارشناسان می گویند: وانیلین دارای ام اس جی (MSG) است که به سم بطئی مشهور است. وانیلین هیچ ارزش غذایی ندارد و می تواند همچون مواد مخدر، کارکرد مغز را تحت تاثیر قرار دهد و علاوه بر ایجاد سر درد، واکنش های آلرژی را در تعدادی از افراد، بر می انگیزد.

روغن مصرف شده در تولید نوتلا، روغن پالم است که به افزایش میزان کلسترول منجر می شود که بیماری های قلبی از جمله عوارض آن است. روغن پالم همچنین در افزایش سموم در کلیه، کبد و ریه موثر است.

باشگاه خبرنگاران -پارسی طب


طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *