بهترین جایگزین قند | بهترین جایگزین قند چه موادی را شامل می شوند


مواد غذایی بسیاری به عنوان جایگزین قند استفاده می شوند که اکثر آن ها به میزان قند، برای بدن مضر هستند انتخاب بهترین جایگزین قند نیازمند شناخت دقیق این مواد جایگزین است.در نیک صالحی جایگزین های  قند را  بشناسید و از این پس به عنوان بهترین جایگزین قند در رژیم غذایی خود بگنجانید .

بهترین جایگزین قند

جایگزین‌های قند چیستند؟

جایگزین‌های قند مواد شیمیایی یا طبیعی هستند که غذاها یا نوشیدنی‌ها را
بدون اضافه کردن کالری به آن مثل قند، شیرین می‌کند.
جایگزین‌های قند بسیار شیرین‌تر از قند هستند، از این رو برای ایجاد شیرینی یکسان، به مقدار کمتری از آن نیاز
خواهد بود.
بعضی جایگزین‌های قند کم‌کالری هستند و بقیه هیچ کالری ندارند.
احتمالاً نام آنها را بعنوان شیرین‌کننده مصنوعی یا شیرین‌کننده بدون کالری هم شنیده‌اید.

چرا به غذاها و نوشیدنی‌ها جایگزین قند اضافه می‌کنیم؟

جایگزین قند، بدون اینکه کالری به اندازه قند به غذاها اضافه
کند، آن را شیرین می‌کند.
اگر به فکر کنترل کالری‌های مصرفی خود هستید یا اگر دیابت دارید و باید مراقب قند مصرفی خود باشید، می‌توانید
از آنها استفاده کنید.
در بیشتر غذاها و نوشیدنی‌های کم‌کالری و بدون قند از جایگزین‌های قند استفاده می‌شود.

خیلی مهم است که به خاطر داشته باشید که حذف کامل قند از رژیم‌غذایی راه‌حل خوبی برای نیازهای غذایی شما
نیست.
باید سعی کنید قسمت اعظم کالری‌های مصرفی خود را از موادغذایی سالم انتخاب کنید، مثل میوه‌ها، سبزیجات، گوشت بدون چربی
و غلات کامل.

جایگزین‌های قند موجود در بازار

• آسپارتام (Aspartame)• Acesulfame K• ساخارین (Saccharin)• ساکرالوز (Sacralose)• Stevia• الکل‌قندها

آیا شیرین کننده های مصنوعی موجب سرطان می شوند

شیرین‌کننده‌های مصنوعی و سرطان

براساس موسسه ملی سرطان، هیچ سند و مدرک موثقی برای این ادعا وجود ندارد.
تحقیقات ومطالعات پزشکی بسیاری نیز بر روی شیرین‌کننده‌های مصنوعی انجام گرفته است که مصرف متعادل آنها را خالی از اشکال
نشان می‌دهد.
اما یک استثنا برای افراد مبتلا به فنیل‌کتونوری (PKU) وجود دارد.
این افراد نمی‌توانند از شیرین‌کننده مصنوعی به نام آسپارتام (aspartame) استفاده کنند زیرا قادر به گوارش آن نیستند.

از کجا می‌توان فهمید که یک غذا یا نوشیدنی حاوی جایگزین قند است؟

می‌توانید نگاهی به لیست ترکیبات آن ماده‌غذایی
یا نوشیدنی بیندازید تا ببینید نام یکی از انواع جایگزین‌های قندی که در بالا به آنها اشاره شد را در
آن می‌بینید یا خیر.

تا چه میزان از جایگزین‌های قند می‌توان در رژیم‌غذایی استفاده کرد؟

دانستن اینکه چه میزان جایگزین قند در برنامه
غذایی شما وجود دارد کار بسیار دشواری است مگراینکه خودتان آن را به غذاهایتان اضافه کرده باشید.
بااینکه این شیرین‌کننده‌های کالری کمتری نسبت به قند دارند، بهتر است مصرف آنها را محدود کنید و بیشتر از موادغذایی
سالم مثل میوه‌ها، سبزیجات، گوشت و غلات کامل استفاده کنید.
این موادغذایی بهترین منابع موادمغذی برای بدن شما هستند.

آیا جایگزین‌های قند برای زنان باردار مناسب است؟

براساس آکادمی پزشکی اطفال در امریکا، آسپارتام برای زنان بارداد و فرزند
آنها مناسب است.
همچنین شواهد خوبی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف acesulfame K، الکل‌های قندی و sucralose نیز در میزان محدود برای
زنان باردار بی‌اشکال است.
بعضی پزشکان توصیه می‌کنند که زنان باردار از مصرف ساخارین و stevia خودداری کنند زیرا تحقیقات و مطالعات پزشکی کاملی
درمورد ایمنی این قندهای مصنوعی برای زنان باردار وجود ندارد.

 

بهترین جایگزین قند در پخت و پز مواد غذایی

فواید Acesulfame K

• برای پخت و پز می‌تواند  بهترین جایگزین قند شود• موجب پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود• طعم را در دهان
نگه نمی‌دارد• بر سطح گلوکز و تری‌گلیسیرید بدن اثر نمی‌گذاردآیا مصرف Acesulfame K ایمن و بی‌‌ضرر است؟

بیشتر از ۹۰
تحقیق درمورد ایمنی Acesulfame K انجام شده است و نتایج آنها نشان داده است که مصرف آن به تعادل خالی
از اشکال است.

ساخارین (Saccharin)

ساخارین چیست؟

ساخارین یک جایگزین قند کم‌کالری است که ابتدا در ۱۸۷۹ کشف شد.
درواقع، این ماده برای شیرین‌ کردن غذا در زمانیکه قند طی جنگ جهانی اول و دوم جیره‌بندی شد، مورد استفاده
قرار می‌گرفت.
این ماده، برحسب نحوه مصرف آن، ۲۰۰ تا ۷۰۰ مرتبه شیرین‌تر از قند است.
ساخارین طعمی بعد از خود در
دهان به جای می‌گذارد اما معمولاً در غذاهای فراوری‌شده، با ترکیب آن با شیرین‌کننده‌های دیگر این اثر را از بین
می‌برند.

ساخارین معمولاً تحت برندهای Sweet N’ Low و Sweet Twin نیز دیده می‌شود.

در چه چیزهایی استفاده می‌شود؟

ساخارین در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها مثل آدامس، میوه‌های کنسروی، محصولات پخته‌‌شده و نوشیدنی‌های
غیرالکلی استفاده می‌شود.
همچنین در بعضی از داروها و ویتامین ها نیز به کار می‌رود.
از ساخارین بعنوان قند و شکر در پخت و پز نیز می‌توان استفاده کرد.

فواید ساخارین

• برای پخت و پز می‌تواند جایگزین قند شود• موجب پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود• بر سطح گلوکز و تری‌گلیسیرید
بدن اثر نمی‌گذارد

بهترین جایگزین قند

ساخارین به عنوان بهترین جایگزین قند کاملا بی ضرر است

آیا مصرف ساخارین ایمن و بی‌‌ضرر است؟

ممکن است ساخارین شما را به یاد آزمایشاتی بیندازد که
نشان می‌داد موجب سرطان در حیوانات آزمایشگاهی شده است.
اما بعد از تحقیقات بسیار مفصل‌تر درمورد ایمنی ساخارین، بی‌ضرر بودن آن توسط سازمان بهداشت تایید شده و نوشیدنی‌ها و
غذاهای حاوی آن کاملاً ایمن معرفی شدند.

شیرین‌کننده‌های Stevia

Stevia چیست؟

کلمه Stevia درواقع به Stevia Rebaudiana برمی‌گردد که گیاهی متعلق به امریکای جنوبی است.
فقط بخش‌های خاصی از این گیاه شیرین هستند.
ترکیبات شیرینی که از برگ‌های این گیاه گرفته می‌شود steviol glyside نامیده می‌شود.
بااینکه stevia ممکن است به کل آن گیاه اطلاق شود اما در این مقاله فقط به بهترین جایگزین قند ساخته شده
از آن اشاره دارد.
stevia هیچ کالری ندارد یک جایگزین قند کاملاً طبیعی است.
این ماده ۲۵۰ تا ۳۰۰ مرتبه شیرین‌تر از قند بوده و در بعضی موارد بعد از استفاده طعم آن در
دهان می‌ماند.

stevia با برندهای تحت نام PureVia، Truvia و SweetLeaf sweetener موجود است.

در چه چیزهایی استفاده می‌شود؟

در بسیاری غذاها و نوشیدنی‌ها مثل دسرها، آدامس، محصولات پخته‌شده، آبنبات و ماست یافت می‌شود.
همچنین از آن می‌توان بعنوان جایگذین قند و شکر در پخت و پز استفاده کرد.

فواید Stevia

• برای پخت و پز می‌تواند جایگزین قند شود• بر سطح گلوکز تاثیر نمی‌گذارد• موجب پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود•
از منبعی کاملاً طبیعی به دست می‌آید

آیا مصرف Stevia ایمن و بی‌‌ضرر است؟

بااینکه stevia بسیار جدید است اما
تحقیقات مختلفی ایمنی استفاده از آن را تایید کرده‌اند.

بهترین جایگزین قند بدون کالری چیست

سوکرالوز (Sucralose)

Sucralose چیست؟

سوکرالوز بهترین جایگزین قند بدون کالری است که طعمی شبیه به قند دارد اما
۶۰۰ مرتبه از آن شیرین‌تر است.
این ماده بعد از استفاده طعمی در دهان به جا نمی‌گذارد.
وقتی بدن آن را گوارش می‌کند، مقدار بسیار کمی از‌ آن جذب می‌شود.

سوکرالوز معمولاً تحت برند Splenda یافت می‌شود.

در چه چیزهایی استفاده می‌شود؟

سوکرالوز در هزاران نوع غذا و نوشیدنی استفاده می‌شود.
بعضی نمونه‌های آن نوشیدنی‌های غیرالکلی، آبمیوه‌ها، سس‌ها، شیره‌ها، آبنبات، دسرها، محصولات پخته‌شده و میوه‌های کنسروی است.
همچنین در داروها، مکمل‌های غذایی و ویتامین‌ها نیز به کار می‌رود.
این ماده نسبت به شیرین‌کننده‌های دیگر دربرابر حرارت مقاوم‌تر است و از این رو از آن در پخت‌ و پز
استفاده می‌شود.

فواید Sucralose

• برای پخت و پز می‌تواند بهترین جایگزین قند شود• موجب پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود• طعم را در دهان نگه
نمی‌دارد• بر سطح گلوکز و تری‌گلیسیرید بدن اثر نمی‌گذارد

آیا مصرف Sucralose ایمن و بی‌‌ضرر است؟

مصرف این ماده از
سال ۱۹۹۸ تایید شد و ایمنی آن در تحقیقات مختلفی بررسی شده است.
کلیه تحقیقات و مطالعات درمورد ساکرالوز، مصرف متعادل آن را بی‌‌ضرر تشخیص داده‌اند.

مردمان

]}


طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *