نوشیدنی ضد سرفه | طرز تهیه چند نوع از نوشیدنی ضد سرفه را بدانید

[ad_1]

سرفه می تواند به علت آلرژی،بیماری های تنفسی،عفونت و…ایجاد شود اما اگر سرفه به مدت طولانی ادامه یاید باید به پزشک مراجعه نمود تا علت آن بررسی شود.اما اگر سرفه های شما با علت مشخصی ادامه دارد می توانید برای درمان آن از نوشیدنی ضد سرفه استفاده نمایید در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا با این نوشیدنی های طبیعی آشنا شوید.

نوشیدنی ضد سرفه

سرفه علت های مختلفی دارد از جمله عفونت تنفسی مانند برونشیت، ذات الریه، واکنش به حساسیت، عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی
یا آنفلوانزا و مصرف داروهایی مانند داروهای فشارخون نیز می تواند به سرفه منجر شود.
علت هر چه باشد، سرفه های مداوم می تواند زندگی فرد را مختل کند به ویژه اگر هنگام خواب
باشد.
اگرچه شربت های سرفه متنوعی در بازار یافت می شود اما می توان از راه های طبیعی هم آن را
تسکین داد.

١- شیربادام؛ نوشیدنی ضد سرفه

این شیر سفید، چرب، شیرین و بسیار خوش مزه است.
این نوشیدنی برای رفع سرفه و خشونت سینه، حلق، حنجره و تنگی نفس و تسهیل خروج اخلاط سینه بسیار
مؤثر است.

طرز تهیه: شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند.
مقدار ۵۰ گرم بادام پوست کنده، یک لیتر آب و ۵۰ گرم عسل یا شکر را در داخل مخلوط کن
برقی بریزید و آن قدر ادامه دهید تا مایعی مانند شیر به دست آید.شربت سیب بهترین دارو برای درمان
سرفه و گرفتگی صداستبرای پوست کندن بادام می توانید بادام را به مدت چند ساعت در آب جوش بگذارید تا
پوستش کنده شود

یا اینکه بادام را در آب، بجوشانید تا آب به جوش آید و به مدت یک دقیقه
می جوشانیم.

نوع دیگر شیر بادام که برای کودکان شیرخوار و اطفال بسیار مفید است و می تواند مکمل شیر مادر
باشد بدین ترتیب به دست می آید که مقدار ۵۰ گرم بادام را به مدت چند دقیقه در آب گرم
قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آن را آسیاب کرده و به صورت پودر در می آورند

و مقدار کمی آب (آب جوشیده بهتر است) را به آن اضافه می کنند و به هم می زنند تا
به شکل خمیر در آید سپس خمیر حاصل را با یک لیتر آب مخلوط و به هم می زنند و
سپس مقدار ۵۰ گرم عسل (البته عسل برای کودکان زیر یک سال منع مصرف دارد) به آن اضافه می کنند
تا کاملاً حل شود.

این مایع را از پارچه ململ می گذرانند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند.

شیربادام

٢- نوشیدنی آناناسی؛ ۵ برابر قوی تر از شربت های سرفه

در سال ۲۰۱۰ محققان هندی تأثیر شربت تهیه شده با مخلوطی از آب آناناس، نمک، فلفل سیاه و عسل
را روی بیماران مبتلا به سل آزمایش کردند.
نتایج نشان داد که این نوشیدنی ضد سرفه نسبت به شربت سرفه در آرام کردن سرفه و رفع ناراحتی گلو مؤثرتر است.
بروملین نوعی آنزیم با خاصیت آنتی اکسیدان و ضدالتهاب است که آزردگی گلو را کاهش می دهد.
آناناس حاوی این آنتی اکسیدان و ویتامین های A و C، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که با تقویت سیستم
دفاعی بدن، مقابله با عفونت را برای بدن آسان تر می کند.

نوشیدنی آناناس

مواد لازم:آب آناناس تازه یک لیوانآب لیموی تازه
یک چهارم فنجانزنجبیل یک تکه حدودا ۶ سانتی متریعسل
یک قاشق غذاخوریفلفل کاین یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه:

همه ی ترکیبات فوق را با هم کاملاً مخلوط کنید و روزی ۲ تا ۳ بار به مقدار یک چهارم
فنجان میل کنید و آثار مفیدش را مشاهده کنید.

٣- چای پیاز؛ داروی سرفه

مواد لازم:آب ۳ لیترپیاز ۱ کیلوعسل
یک قاشق غذاخوریآبلیموی تازه کمی

روش تهیه:

پیازها را شسته و تمیز می کنیم و به چهار
قطعه برش می زنیم.
قطعات را در یک کاسه ریخته، آب می ریزیم و در حرارت قرار می دهیم تا زمانی که نیمی از
آب آن تبخیر شود.
سپس می گذاریم خنک شود.
بر روی ۵۰ میلی لیتر از مایع حاصل یک قاشق عسل و کمی آبلیموی تازه می ریزیم.
معمولاً علائم سرفه بعد از دو بار خوردن کاهش می یابد.

۴- نوشیدنی سیب

بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست.

مواد لازم:سیب یک کیلوآب یک لیترعسل
کمی

روش تهیه:

برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطعه قطعه کنید و
در یک لیتر آب بپزید.
سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و مقداری عسل یا چند حبه قند به آن اضافه کنید و
دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید.
روزی دو تا سه قاشق غذا خوری از این شربت را میل کنید و یا آن را در یک لیوان
آب رقیق کرده و سپس بنوشید.

آب آناناس

بد نیست نکاتی درباره آب آناناس بدانید

آب آناناس برای سرفه و سرماخوردگی خوب است؛ با این وجود، چند نکته کلیدی را هنگام استفاده از آن باید به خاطر داشته باشید.
برای مقابله با سرفه و سرماخوردگی همواره از آب آناناس تازه به جای آب آناناس کنسروی استفاده کنید. آب آناناس کنسروی یا پاستوریزه فاقد بروملین کافی برای تأثیرگذاری بر سرفه یا سرماخوردگی است. همچنین، آب آناناس کنسروی می‌تواند حاوی قند افزوده شده باشد.

همچنین، به خاطر داشته باشید که دوزهای بیش از اندازه زیاد ویتامین C ممکن است موجب حالت تهوع، اسهال، استفراغ، درد شکمی، سوزش سر دل، بی‌خوابی، و سردرد شود. آناناس از محتوای بسیار بالای ویتامین C سود می‌برد و از این رو باید به این نکته توجه داشت.

 

بروملین موجود در آناناس ممکن است با برخی داروها، ازجمله داروهای ضدافسردگی، رقیق‌کننده‌های خون و داروهای بی‌خوابی، تداخل ایجاد کند. از این رو، پیش از مصرف آب آناناس برای سرفه و سرماخوردگی، به‌ویژه اگر این داروها را مصرف می‌کنید، با پزشک خود مشورت کنید.

آناناس را می‌توان در دمای اتاق نگهداری کرد، اما به دلیل این که روند رسیدن آن‌ها پس از چیدن از درخت متوقف می‌شود، به سرعت نیز فاسد می‌شود. پس از برش زدن آناناس بهتر است آن را بلافاصله استفاده کنید. آناناس را پس از برش زدن می‌توانید در ظروف مناسب که هوا به آن نفوذ نمی‌کند، برای دو تا پنج روز در یخچال نیز نگهداری کنید. اما احتمال تغییر عطر و طعم آناناس وجود دارد.

روزنامه خراسان – میهن ۲۴ – دکتر سلام

[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *