خطرات مرگ آور تخم مرغ که نمی دانستید


به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اسپوتنیک، دانشمندان امریکایی در طی یک تحقیق تازه نتیجه گیری نموده اند که مصرف بیش از حد تخم مرغ خطر ابتلا به بیماری های قلبی — عروقی و مرگ زود رس را افزایش دهد.

نتایج این تحقیق در مجله علمی MedicalXpressمنتشر شده است.

محققان اطلاعات مربوط به شیوه زندگی و تغذیه ۳۰ هزار نفر را در طول ۳۱ سال بررسی کردند. معلوم شد که کلسترول در تخم مرغ، وقتی که در مقادیر زیادی مصرف می شود، با اثرات مضر برای سلامتی به همراه است. این یک نتیجه هشدار دهنده است؛ زیرا مصرف تخم مرغ در سال ۲۰۱۷ در امریکا برای هر فرد ۲۷۹ تخم در سال بوده است. اما پزشکان در توصیه های غذایی شان اندازه بی خطر برای مصرف تخم مرغ را تعیین نمی کنند.

اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد، مصرف روزانه نصف یک تخم مرغ، ۱٫۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به کلسترول و ۱٫۹ درصد خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.

به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم کلسترول که زرده تخم مرغ یکی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳٫۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴٫۴ درصد افزایش می‌دهد.

البته به گفته محققان تخم مرغ یک منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد.

 


این مطلب برایم مفید است




۷۴


نفر
این پست را پسندیده اند


>> اگر نیاز به ربات ثبت سفارش در بورس دارید با ما تماس بگیرید: ۰۹۱۲۴۹۶۴۰۴۶

ربات سرخطی بورس

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *