مضرات چیپس و پفک | بسته بندی مواد غذایی با ازت و مضرات آن

[ad_1]



تاریخ بروزرسانی : 2023-05-29


گردآوری :


اشتراک گذاری :











گاز ازت یا نیتروژن یا همان گاز خنثی که در بسته بندی ها معمولا استفاده می شود و از فاسد شدن مواد غذایی پیشگیری میکند.
استفاده از این گاز مدت ماندگاری محصول را بیشتر میکند. در ضمن از از ترشیدگی مواد غذایی نیز جلوگیری به عمل می آید.

مضرات چیپس و پفک را میتوان از گاز ازت موجود در بسته بندی های آن ها دریافت. وجود ازت سبب پیشگیری فساد و خرابی مواد غذایی می شود.
این خوراکی های پرطرفدار احتمال بروز سرطان را در بدن افزایش میدهد. به گاز ازت موجود در آن گاز خنثی نیز میگویند که بسیار مضر برای سلامتی است.

مضرات چیپس و پفک

احتمالا تازگی ها پیش آمده که بسته چیپس، پفک یا اسنک را به دست بگیرید و با سبک و سنگین
کردن آن حس کنید که بخشی از این بسته بندی را هوا اشغال کرده است.
اولین چیزی که به فکرتان می رسد این است که کارخانه تولید و بسته بندی این محصول دست به دست
هم دادند و با کم فروشی از محصولشان و پر کردن بسته بندی با هوا به فکر سودجویی از مصرف
کننده هستند اما ما به شما می گوییم اگر برای انتخاب محصولتان دقت و وسواس دارید و از برندها و
کارخانه های معتبر و محصولاتی با بسته بندی استاندارد مصرف می کنید، نباید نگران باشید.
شما با کم فروشی مواجه نشدید بلکه با محصولی مواجه شدید که در بسته بندی آن گاز ازت وجود دارد.

مضررات چیپسمضررات چیپس

ازت: گاز خنثی

هر نوع خوراکی و ماده غذایی از لحظه تولید در معرض فساد و آلودگی قرار دارد، بنابراین نوع و شیوه
بسته‌بندی اهمیت بسیار زیادی در حفظ سلامت و بهداشت مواد غذایی دارد.
در شرایطی که مواد غذایی موجود در بسته‌بندیها با گاز نیتروژن یا گاز ازت با درجه خلوص بالا احاطه شود
محیطی را به وجود می‌آورد که امکان فساد و خرابی ماده خوراکی به حداقل ممکن و حتی صفر می‌رسد.
وجود ازت سبب می‌شودد برخی از فساد و خرابی مواد غذایی به ویژه مواد غذایی سرخ شده تحت تاثیر آن
قرار گرفته و از ترشیدگی مواد غذایی که به دلیل اکسیدشدن در محیط بسته‌بندی ایجاد میشود، پیشگیری شود.

ازت برای سلامتی مضر است

گاز ازت یا نیتروژن در صورتی که خلوص بالایی داشته باشد یک گاز بدون رنگ، بدون بو و بدون طعم
است که در اصطلاح به آن گاز خنثی می‌گویند.
از این گاز در صنایع بسته بندی به وفور استفاده می‌شود.
وجود این گاز در بسته‌بندی محصولات و خوراکی‌ها به ویژه انواع اسنک‌ها کمک می‌کند تا میزان اکسیژن در بسته‌بندیها به
زیر یک درصد کاهش پیدا کند و فساد ناشی از باکتریهای هوازی و اکسیداسیون در بسته‌بندیها را به تاخیر می‌اندازد
و به این ترتیب استفاده از این گاز موجب میشود مدت ماندگاری محصول بیشتر شده و علاوه بر سلامت غذا،
شکل و ظاهر زیبای محصول نیز ماندگارتر می‌شود.

ازت و ترکیبات سمی آن

علاوه بر برندهای معتبر خارجی بسیاری از برندهای داخلی تولید اسنک و مواد خوراکی نیز از گاز ازت استفاده می‌کنند.
اما نکته جالبی که در این زمینه با جستوجویی ساده در اینترنت می‌توان متوجه شد این است که امروزه در
جهان کارخانه‌های بزرگی وجود دارند که انواع دستگاهها و سیستم‌های تهیه گاز نیتروژن و انواع کپسول‌های گاز نیتروژن یا ازت
را تهیه و در اختیار کارخانه‌های تولید محصولات غذایی قرار می‌دهند.
در این مراکز کپسولها و مخازن نیتروژن کارخانه‌های تولید محصولات غذایی و تنقلات پر می‌شود و به نوعی سلامت و
بهداشت محصولات خوراکی از این طریق تضمین می‌شود.

ازت و ترکیبات سمی دکتر آراسب دباغ، متخصص بهداشت درباره استفاده از نیتروژن در بسته‌بندی محصولات غذایی و خوراکی می‌گوید:
«اسنکها در بسته‌بندیهای مختلف و متفاوتی به دست مردم می‌رسد که بهترین نوع بسته‌بندی آن اسنک‌هایی است که در شیوه
متالایز آماده و تهیه می‌شوند.
این نوع از بسته‌بندی در حقیقت دارای پوششی فلزی است که نور از آن عبور نمی‌کند.
در این نوع از بسته‌بندیها که به اصطلاح دارای بسته‌بندی مناسبی هستند گازی وجود دارد که از آن با عنوان
گاز ازت یا نیتروژن یاد می‌کنیم.

بسته بندی مواد غذایی با نیتروژنبسته بندی مواد غذایی با نیتروژن

این گاز موجب پیشگیری از اکسید شدن روغن موجود در اسنک‌ها می‌شود و از ایجاد ترکیب‌های سمی و مضر موجود
در این بسته‌بندیها پیشگیری می‌کند.
این گاز همان هوایی است که بسیاری از مردم تصور می‌کنند کارخانه های تهیه و تولید اسنک یا مواد غذایی
برای سودجویی بیشتر از آن استفاده می‌کنند.
در حالی که این هوای همان ازتی است که در این نوع از بسته‌بندیها دیده می شود.»

الو دکتر



[ad_2]
طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *