مزایا و معایب لواشک | فواید و مضرات لواشک




تاریخ بروزرسانی : 2023-05-23


گردآوری :


اشتراک گذاری :











لواشک دارای ویتامین های A و B می باشند. که به کاهش وزن کمک میکند. نمک موجود در لواشک موجب ورم بیش از حد دست ها و پاها در دوران بارداری میگردد. لواشک از خشک کردن عصاره‌های میوه تولید می شود. لواشک در دفع سموم و تعدیل مایعات بدن کمک ویژه میکند.

مزایا و معایب لواشک را در متن زیر می خوانیم. از مزیت های این ماده غذایی فیبر، مواد معدنی، فسفر، کلسیم و آهن و ویتامین‌ها را می توان نام برد.
لواشک یکی از خوشمزه ترین خوراکی محسوب می شود. لواشک از خشک کردن عصاره‌های میوه تولید می شود. اسیدیته بالای آنها میتواند برای معده بد باشد.

مزایا و معایب لواشک

لواشک همان عصاره گرفته شده ی میوه‌ها است که مورد علاقه همه افراد به ویژه بچه‌ها می باشد.
متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می‌گویند و با خشک کردن به دست می‌آید.

خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است که قدمتی به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه
در کشورهای مختلف به شکل‌های گوناگون از روش‌های سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می‌شود.

امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی، روش‌های تهیه لواشک هم تحول یافته و نمونه‌های نوین این محصول با
نظارت بهداشتی کافی تولید می‌شود.بنابراین اگر دوستداران لواشک از محصولات بسته‌بندی شده با پروانه‌های بهداشتی استفاده کنند، دیگر لازم نیست
نگران آلودگی آن باشند.

لواشکلواشک

بهداشتی بودن لواشک

اما آیا بهداشتی بودن لواشک و نداشتن آلودگی میکروبی به معنای این است که مصرف آن خوب است؟ آیا می‌توان
مصرف لواشک را به افراد مختلف توصیه کرد؟دکتر حسینی، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در
پاسخ به این سوال که مواد مغذی لواشک چیست و ارزش تغذیه‌ای آن تا چه حد است، می‌گوید:

غیر از نمک که برای جلوگیری از فاسد شدن انواع لواشک‌های صنعتی به مقدار زیاد به آنها اضافه می‌شود و از معایب
این ماده غذایی محسوب می‌شود، ریزمغذی‌های مفید و برخی ویتامین‌ها در لواشک به میزان خوبی وجود دارد و چون ماده
اولیه لواشک انواع میوه‌هاست، بنابراین مصرف آن تا حدی فواید میوه را دارد و به مصرف پفک یا چیپس ارجحیت
دارد.

مضرات و منافع لواشک

این متخصص تغذیه نداشتن کالری بالا را مزیت دیگر لواشک به عنوان یک خوراکی بین وعده های غذایی دانست
و گفت:مصرف شیرینی‌ها، چیپس و مواد مشابه همگی به علت کالری بالا، باعث چاقی می شوند که خوشبختانه این مشکل
با مصرف لواشک بروز نمی‌کند.

دکتر حسینی معتقد است، چون لواشک نوعی عصاره تغلیظ شده میوه‌هاست، خواص آن را باید با توجه به میوه اولیه
شناخت.در این زمینه جالب است بدانیم لواشک آلو برای درمان یبوست مفید است و لواشک سیب اثر معکوس دارد.

لواشک زغال اخته هم با توجه به مواد ضد میکروبی خود می‌تواند در پیشگیری از عفونت‌های ادراری در خانم‌ها مفید
باشد.

خواص باورنکردنی لواشکخواص باورنکردنی لواشک

سلامت




طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *