ارتباط دوغ و سنگ کلیها |ارتباط بین مصرف لبنیات و سنگ سازی کلیه




تاریخ بروزرسانی : 2023-01-28


گردآوری :


اشتراک گذاری :











ما در مقاله زیر ارتباط بین مصرف لبنیات و سنگ سازی کلیه را برای شما آورده ایم. مصرف لبنیات سنگ سازی کلیه را کاهش می دهد.
احتمال مبتلا شدن به سنگ کلیه در اشخاص دیابتی زیاد است. نه افراد معمولی. در واقع این افراد اصلا نباید دوغ بخورند.

ارتباط دوغ و سنگ کلیها را با هم در مقاله زیر می خوانیم. مهمترین علت سنگ‎سازی کلیه، نمک است که در دوغ استفاده شده است.
اما این باور کاملا اشتباه است در حالیکه مصرف لبنیات سنگ سازی کلیه را کاهش می دهد. در واقع دوغ یک نوشیدنی پر خاصیت است که موجب افزایش میزان جذب کلسیم
خواهد شد.

ارتباط دوغ و سنگ کلیها

یک متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری و ناباروری گفت: احتمال ابتلا به سنگ کلیه در افراد دیابتی بیشتر از افراد
معمولی است.

دکتر امیرعباس شهدوست اظهار کرد: دوغ یکی از ترکیبات غذایی است که سرشار از کلسیم، پروتئین و نمک بوده و یکی
از عوامل تشدید کننده سنگسازی در کلیه است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین علت سنگسازی کلیه، نمک است، اظهار کرد: مصرف لیموی تازه و هندوانه
در فصل تابستان تا حدود زیادی از تشکیل سنگ در سیستم ادراری و کلیوی جلوگیری میکند.

 مصرف دوغمصرف دوغ

مصرف لبنیات سنگ سازی کلیه را کاهش می دهد

دکتر شهدوست با اشاره به علائم سنگ کلیه ادامه داد: دردهای پهلو، وجود خون در ادرار، سوزشهای ادراری مزمن، سابقه خانوادگی و بالا بودن اسید اوریک خون از
علائم این سنگ است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه احتمال ابتلا به سنگ کلیه در افراد دیابتی بیشتر
از افراد معمولی است، اظهار کرد: در صورت تشخیص زودهنگام، سنگ کلیه با درمانهای سرپایی بدون نیاز به جراحی درمان
میشود.
این متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری افزود: در صورت تشخیص سنگ در سایزهای بالای دو سانتیمتر، امکان درمانهای آندوسکوپی
وجود دارد و برخلاف گذشته نیازی به جراحیهای باز برای درمان نیست.

رابطه بین دوغ و سنگ کلیهرابطه بین دوغ و سنگ کلیه

منبع : ایسنا




طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل (اندروید و iOS) … با من تماس بگیرید 09124964046

افزایش لایک و فالور اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *