عوارض مصرف زیاد میگو | بررسی عوارض مصرف زیاد میگو خوردن
غذاهای دریایی از مهم ترین و پر مصرف ترین غذاها در ساسر دنیا هستند که البته قیمت انها در کشور ما کم نیست و تهیه آنها بریا برخی مردم گاهی سخت است اما برخی افراد مصرف آبزیان دریایی بسیاری دارند.
یکی از مهم ترین غذاهایی که با ابزیان دریایی می توان تهیه کرد غذاهایی است که در انها از میگو استفاده شده است. میگو فسفر فراوانی دارد اما مصرف بیش از حد آن نیز می تواند مشکل افرین باشد. با عوارض مصرف زیاد میگو در نیک صالحی آشنا شوید.
بررسی عوارض مصرف زیاد میگو
محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی گفت: میگو یکی از غذاهای دریایی است که جزو
خانوادهی خرچنگها محسوب میشود و سرشار از آهن و فسفر است.
وی ادامه داد: میگو غذای بسیار مناسبی است چون سرشار از امگا ۳, ویتامین D,سلنیوم, ویتامین B12 و پروتئین است.عزیزی
اظهار داشت: میگو به دلیل آنتیاکسیدان سرشار در جلوگیری از بروز سرطان مؤثر است و به علت دارا بودن امگا۳
به کنترل فشارخون کمک میکند.
همچنین مصرف میگو احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد و نیز ضد آلزایمر بوده و برای سالمندان
بسیار مفید است.
آشنایی با عوارض مصرف زیاد میگو
وی در مورد مصرف بیش از حد میگو تأکید کرد: مصرف بیش از حد میگو میتواند باعث بالا رفتن کلسترول
برخلاف سایر فرآوردههای دریایی شود.
بنابراین افرادی که کلسترول بالا دارند و بیماران قلبی باید در مصرف این ماده اعتدال را رعایت کنند اما برای
افرادی که مشکل و بیماری خاصی ندارند مصرف بیش از حد میگو نمیتواند منجر به آسیب شود و حتی مفید
است.
عزیزی خاطرنشان کرد: میگو به دلیل خواص زیاد یکی از بهترین مواد غذایی محسوب میشود که مصرف هفتهای ۱ الی
۲ بار آن به افراد توصیه میشود و افرادی که از گوشت قرمز استفاده نمیکنند میتوانند میگو را جایگزین کنند
تا دچار فقر آهن نشوند.
نکات قابل توجه برای مصرف میگو
الف- حساسیت یا آلرژی غذایی:
از آنجایی که ماهی و میگو جزء مواد غذایی حساسیتزا (آلرژن) هستند، مصرف آنها در افرادی که سابقه و استعداد ابتلا به آلرژی یا حساسیت غذایی دارند، باید طبق نظر پزشک و متخصص تغذیه و با احتیاط باشد. همچنین پیشنهاد میشود این افراد برای آگاهی بیشتر از علایم و نشانههای آلرژی غذایی، با متخصص مربوطه مشورت نمایند.
ب- پورینها و بیماریهای مرتبط با اسید اوریک:
میگو دارای موادی به نام پورین است که میتوانند در بدن به اسیداوریک تبدیل شوند. تجمع بیش از حد پورینها و اسیداوریک نیز در بدن موجب تشدید عوارض بیماریهایی مانند نقرس و سنگ کلیه میشود. به همین دلیل بهتر است بیماران کلیوی یا مبتلایان به نقرس، مصرف میگو را محدود کنند یا از مصرف آن خودداری نمایند
باشگاه خبرنگاران ـ میزان