خواص آب آلبالو در طب سنتی

تغذیه
میوه های خوشمزه طعم های فوق العاده ای دارند. خوردن میوه ها بسیار توصیه می شود. و نوشیدن آب میوه ها می تواند نشاط بسیار زیادی به حال و هوای شما ببخشد با خوردن آنها حس بهتری خواهید داشت.
آلبالو یکی از میوه های خوشمزه و دوستداشتنی است که با آن می توان انواع دسر و غذا را تهیه کرد. نوشیدن آلبالو می تواند طعم بسیار لذت بخشی به لحظه های شما ببخشد. با خواص آب آلبالو در طب سنتی در نیک صالحی بخوانید.
بررسی خواص آب آلبالو در طب سنتی
آب آلبالو خطر بیماریهای قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش میدهد.
نوشیدن این آبمیوه، درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش میدهد
و همچنین نوشیدن آن در صبح به خواب بهتر در شب کمک میکند.
۱- آب آلبالو خطر بیماریهای قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت کاهش میدهد.نتایج یک مطالعه نشان داده است «آنتوسیانین»
موجود در آب آلبالو به کاهش عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم کمک میکند.این
مطالعه جهت بررسی تاثیر مصرف آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانینها بر سطح چربیها و فشار خون
در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم است.به گفته پزشکان، خطر بیماریهای قلبی عروقی در مبتلایان به دیابت بالا است،
از اینرو دستیابی به سطوح مناسب چربیهای خون در این بیماران از اهمیت خاصی برخوردار است.
تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانینها، نقش مهمیدر کاهش خطر بیماریهای قلبی و فشار خون دارد.در این مطالعه ۱۶ زن
مبتلا به دیابت نوع دوم مورد بررسی قرار گرفتند.
در طول دوره این مطالعه شرکت کنندگان به مدت شش هفته آب آلبالو مصرف کردند.
وزن، چربیهای خون و سطح فشارخون سیستولیک و دیاستولیک این بیماران در شروع و پایان مطالعه اندازهگیری شد.نتایج این بررسی
نشان داد که مصرف آب آلبالو به بهبود عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم
کمک میکند.
۲- نوشیدن آب آلبالو درد عضلانی ناشی از ورزش را کاهش میدهد.مطالعات نشان میدهد که نوشیدن آب آلبالو پس از
ورزش کردن میتواند درد حاصل از کشیدگی ماهیچهها را تسکین دهد.در یک پژوهش محققان آمریکایی، ۱۴ فرد داوطلب را که
برای یک دوره ۷ روزه ورزش کردند، مورد آزمایش قرار دادند.شرکت کنندگان در این پژوهش، ترکیبی از آب آلبالو با
نوشیدنی را به مدت ۳ روز قبل از ورزش و ۴ روز پس از ورزش نوشیدند.
پس از ۲ هفته همین آزمایشها با ایجاد تغییرات در ترکیب نوشیدنیهای مصرف شده تکرار شد.
تاریخچه درخت آلبالو
آلبالو (فارسی شرقی:آلوبالو) با نام علمی Prunus cerasus نام درخت و میوه ای است که بومی جنوب غرب آسیا و اروپا می باشد . میوه آن ترش مزه و سرخ رنگ است. بلندی درخت آن ۳ تا ۱۰ متر است. برای آلبالو خواص زیادی ذکر کردهاند که از جمله میتوان به ارزش آن در درمان التهاب کلیه، ناراحتی های کبد، معده و روده و نیز بیماریهای تبدار اشاره کرد. دم کرده آلبالو خاصیت ادرار آور داشته و از قدیم به ارزش آن توجه داشتهاند. از آلبالو برای تهیه آلبالو پلو، اشکنه آلبالو، شربت آلبالو و ترشی آلبالو و یکی از پر طرفدارترین لیکورهای جهان ویشنوکا و موارد دیگر استفاده میشود.
آرمان ـ آمازینگ
گردآوری : نیک صالحی
/