تسلیت گویی رییس سازمان انرژی اتمی در پی درگذشت صابر کاظمی

[ad_1]

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی ایران با صدور پیامی درگذشت والیبالیست جوان و برجسته تیم ملی والیبال کشورمان، صابر کاظمی را تسلیت گفت.

متن پیام معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران به شرح زیر است:

با نهایت تأثر و تأسف، خبر درگذشت نابهنگام والیبالیست جوان، شایسته و خوش‌نام کشورمان، زنده‌یاد صابر کاظمی، موجب اندوه عمیق و تألم فراوان شد.

این جوان برومند، پرتلاش و بااخلاق، با انگیزه و روحیه‌ای ستودنی، در عرصه ورزش ملی خوش درخشید و با تلاش خستگی‌ناپذیر، نام ایران عزیز را در میادین بین‌المللی سربلند ساخت.

او که در اوج جوانی و دوران شکوفایی چشم از جهان فروبست، بی‌تردید یاد و نامش به‌عنوان الگویی درخشان از پشتکار و عشق به وطن در خاطر جامعه ورزش و مردم ایران جاودانه خواهد ماند.

اینجانب ضمن ابراز همدردی صمیمانه با خانواده گرامی آن مرحوم، این ضایعه جان‌سوز را به جامعه ورزشی کشور، مربیان، هم‌تیمی‌ها و تمامی دوستداران ایشان تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفرکرده رحمت و آرامش ابدی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسألت دارم.

[ad_2]

خرید زعفران

معرفی تسهیلات بانکی

املاک قشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *